Scoala de Soferi Gymy Cond Vatra Dornei Legislatie Auto

Scoli Auto Scoala de soferi Vatra Dornei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala de Soferi Gymy Cond Vatra Dornei Legislatie Auto - Scoli Auto Scoala de soferi Vatra Dornei.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise preschimbare permis de conducere.


Descriere - Scoala de Soferi Gymy Cond Vatra Dornei Legislatie Auto

  Scoala de Soferi SC Gymy Cond SRL

  Categoriile: B, B+E, C, C+E

  scoli_31231_02Instructorul Auto Autorizat Bălau Gică activeaza in cadrul Scolii Auto Gymy Cond si va sta la dispozitie in vederea realizarii de cursuri practice pentru obtinerea permisului de conducere, categoriile B, C si C+E dar si pentru cei ce detin permis, dar care n-au mai condus de mult timp.

 Cursurile oferite sunt de cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto, chiar de la primele lectii. 

  Pentru cei care vor să înţeleagă şofatul şi nu doar să înveţe să manevreze o maşină, pentru cei care vor să vadă traficul ca întreg şi nu doar străzi pline cu fel de fel de vehicule, pentru a elimina întâmplarea şi pentru a nu invoca ghinionul (sau norocul) la examen, va asteptam sa urmati cursurile practice necesare obtinerii permisului auto cu Instructorul Bălau Gică (Scoala Auto Gymy Cond)

  Persoana care solicita permisul de conducere categoria B trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa aiba varsta de cel putin 18 ani;
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B;
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile perevazute la art. 22 alin. 4 din Decretul nr. 328/1966, republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea.

  img_gde_driving_school_400_09

 Instructorul auto Bălau Gică din cadrul Scolii de Soferi Gymy Cond va ajuta sa obtineti permisul de conducere fara prea multe batai de cap si la preturi avantajoase! Tot ce trebuie dumneavoastra sa faceti e sa il contactati!  Alegeti cu toata increderea Instructorul Auto Bălau Gică pentru o instruire de calitate , plina de profesionalism .

Servicii

  • Cursuri de pregatire practica pentru categoria B, pe autoturismele BMW Seria 1, Audi A3, Seat Ibiza, Volkswagen Bora.
  • Cursuri de pregatire practica pentru categoria C si C+E, pe autoutilitara Mercedes Atego.
  • Cursuri de pregatire teoretica la SALA DE LEGISLATIE din Vatra Dornei, Str. Vasile Lita, Nr. 6.