Scoala de Soferi S.C. Cabriolet S.R.L. Turda Cluj Permis Auto Categoriile AM A1 A2 A B C CE D

Scoli Auto Scoala de soferi Turda reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala de Soferi S.C. Cabriolet S.R.L. Turda Cluj Permis Auto Categoriile AM A1 A2 A B C CE D - Scoli Auto Scoala de soferi Turda.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise pentru preschimbarea permisului de conducere, ore suplimentare la optiunea clientului, cursuri teoretice pentru insusirea legislatiei in vigoare inlcusiv pentru conducatori de mopede.


Descriere - Scoala de Soferi S.C. Cabriolet S.R.L. Turda Cluj Permis Auto Categoriile AM A1 A2 A B C CE D

    S.C. CABRIOLET S.R.L. a fost infiintata in luna mai a anului 1993, astazi fiind recunoscuta ca scoala de conducere auto cu Scoala Auto Turda Cabriolet, Scoala auto Cabriolettraditie in Turda si in judetul Cluj. Dupa 13 ani de functionare peste 15.000 de conducatori auto datoreaza obtinerea permisului de conducere-auto, colaborarii cu S.C. CABRIOLET S.R.L, procentul de promovabilitate situand firma pe primele pozitii la nivel national.
      
    Din septembrie 2003 functioneaza, sub marca deja consacrata ,,CABRIOLET”, Centrul de pregatire si perfectionare a personalului din domeniul transporturilor rutiere, autorizat de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, impunandu-se ca o autoritate cu angajament in formarea profesionala a personalului cu atributii in domeniul sigurantei circulatiei rutiere.
       
    Standardul calitatii activitatilor sus-mentionate este asigurat de catre specialisti in domeniu, acestia fiind in majoritate absolventi de invatamant superior, detinatori ai unor atestate/certificate care le confera posibilitatea sa organizeze si sa conduca intregul proces de pregatire si perfectionare, atat in cadrul Centrului de pregatire si perfectionare si a scolii de conducere-auto, cat si in domeniul activitatilor conexe.

    Atat parcul auto detinut de societatea CABRIOLET, mereu receptiva la nou si la cerintele cursantilor, cat si dotarile moderne care sporesc eficacitatea procesului de asimilare a cursurilor specifice, reusesc sa ridice unitatea la standardele impuse de Uniunea Europeana, si sa faca din S.C. CABRIOLET S.R.L cea mai populara si respectata scoala de conducere auto din Turda.
        
    Societatea are implementat si mentine un sistem de management al calitatii, conform cu cerintele standardului SR EN ISO 9001 : 2001 pentru domeniul de activitate, atat pentru scoala de conducere auto, cat si pentru Centrul de Pregatire si Perfectionare.

Servicii

    Scoala de conducere auto pregateste candidatii la examenul pentru obtinerea permisului de conducere, categoriile  AM, A1, A2, A, B, C, CE, D.

    Parcul auto detinut de societatea CABRIOLET:

  • Volkswagen Golf 4
  • Volkswagen Golf 5
  • Skoda Fabia
  • Opel AstraScoala Auto Turda Cabriolet, Scoala auto Cabriolet
  • Autocar Iveco
  • Autocamion Volvo

    In cadrul scolii de conducere- auto functioneaza un cabinet de legislatie rutiera cu o capacitate de 64 de locuri, dotat cu intreaga baza didactictica necesara. In procesul de transmitere si fixare a cunostintelor de legislatie rutiera, conduita preventiva si prim-ajutor se  utilizeaza aparatura digitala de ultima generatie, precum si materiale didactice pe suport concret, fiind concepute in acest sens, chestionare pentru pregatirea examenul de absolvire a scolii, in vederea cunoasterii regulilor de circulatie si regulilor specifice (controlul si intretinerea autovehicului), suporturi de curs pentru Centrul de pregatire si perfectionare si alte materiale didactice necesare.

    Scoala de conducere auto pune la dispozitia cursantilor sai un cabinet de cunoasterea autovehiculului in care se desfasoara cursurile la disciplina Controlul si intretinerea autovehiculului si care este dotat cu planse, machete, motoare si piese de schimb sectionate precum si instalatii functionale ale sistemului de franare, mecanismului de directie s.a.

    Scoala dispune de un simulator auto performant, de ultima generatie, realizat de Universitatea Tehnica ,,Dunarea de Jos’’ din Galati, reprezentand un echipament care contine un habitaclu al unui autoturism, avand toate elementele de control si semnalizare si un P.C. care guverneaza intreaga aplicatie in ce priveste modelarea dinamicii autovehiculului si generarea mediului virtual in care acesta se deplaseaza.

    Laboratorul de examinare psihologica, autorizat de Comisia Centrala Psihologica din cadrul Directiei Medicale din Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, asigura cu competenta testarea la nivel psihologic a candidatilor pentru obtinerea permisului de conducere-auto si a personalului cu atributii in siguranta circulatiei rutiere. De asemenea laboratorul este abilitat si de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei pentru a efectua examinari psihologice in domeniul protectiei muncii (angajare, promovare in functii, lucrul in conditii periculoase s.a.).

Galerie foto