Scoala de Soferi Targu Frumos

Scoli Auto Scoala de soferi Targu Frumos reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala de Soferi Targu Frumos - Scoli Auto Scoala de soferi Targu Frumos.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise preschimbare permis de conducere.


Descriere - Scoala de Soferi Targu Frumos

Aceasta pagina este dedicata unei singure scoli de soferi din zona Targu Frumos

Pentru a va inregistra, va rugam sa ne contactati!

office@scoli-auto.com

 

   Şcoala de soferi vine în întampinarea dumneavoastră cu un alt mod de pregătire, implementând o atitudine pozitivă cu un accent deosebit pe educarea în spiritul conducerii preventive.

  La noi veţi găsi maşini echipate corespunzator, instructori auto foarte bine pregătiţi, săli de legislaţie rutieră moderne, dotate cu aparatură adecvata (chestionare pe suport electronic, prezentare video a cursurilor, etc.) şi disponibilitatea noastră de a ne adapta programului dumneavoastră, practica (30 de ore conducere), precum si intocmirea dosarului si programarea la examenul cu Politia.

  Şcoala noastra de soferi activează cu profesionalism, seriozitate şi succes în domeniul şcolarizării cursanţilor pentru obţinerea permisului de conducere .

  Profesionalismul nostru se remarca cu usurinta prin rezultatele pe care le obtinem in pregatirea viitorilor conducatori auto. Experienta in domeniu a personalului face ca nu numai procentajul la obtinerea permisului sa ne situeze in topul scolilor de soferi, cat mai ales calitatea serviciilor oferite, cu personal bine pregatit, motivat si orientat catre client.

Scoala de Soferi Targu Frumos - Pascani

Plata in rate sau integral, program flexibil, (in functie de intervalul orar cerut de cursanti) 

Nou!!! SIMULATOR AUTO!!! - are toate comenzile disponibile dintr-o masina reala


Servicii

   Şcoala de soferi va pune la dispozitie cursuri de pregatire teroretica si practica pentru obtinerea permisiului de conducere pentru categoria B.

   - Renault Megane 3;

   - Renault Clio 3;

   - Volkswagen Polo.

    Scoala dispune de un simulator auto performant, de ultima generatie, reprezentand un echipament care contine un habitaclu al unui autoturism, avand toate elementele de control si semnalizare si un P.C. care guverneaza intreaga aplicatie in ce priveste modelarea dinamicii autovehiculului si generarea mediului virtual in care acesta se deplaseaza.

   Laboratorul de examinare psihologica, autorizat de Comisia CentralaScoala de Soferi Targu Frumos Psihologica din cadrul Directiei Medicale din Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, asigura cu competenta testarea la nivel psihologic a candidatilor pentru obtinerea permisului de conducere-auto. 

   Actele necesare inscrieri in cadrul scoli noastre:

   - Cererea tip – GRATUIT la sediul scolii;
   - Avizul psihologic – valabil 1 an;
   - Fisa medicala auto – valabila 1 an;
   - Certificat de cazier judiciar;
   - Copie dupa B.I./C.I.;
   - Chitanta de plata a taxei de examinare;
   - Fisa de scolarizare;
   - Un dosar plic.

   Conditii pentru obtinerea permisului auto:Scoala de Soferi Targu Frumos

   Persoana care solicita permisul de conducere categoria B trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

   - Sa aiba varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani);
   - Sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B;
   - Sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea;
   - Sa fi absolvit cursurile unei scoli de soferi;
   - Sa fie declarat admis la proba teoretica cu minim 22 de puncte si apoi admis la examenul cu politia pentru proba practica.

Galerie foto