Scoala de Soferi Targoviste Legislatie Auto Dambovita

Scoli Auto Scoala de soferi Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala de Soferi Targoviste Legislatie Auto Dambovita - Scoli Auto Scoala de soferi Targoviste.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise preschimbare permis de conducere.


Descriere - Scoala de Soferi Targoviste Legislatie Auto Dambovita    La noi veţi găsi maşini echipate corespunzator, instructori auto foarte bine pregătiţi, săli de legislaţie rutieră moderne, dotate cu aparatură adecvata (chestionare pe suport electronic, prezentare video a cursurilor , etc.) şi disponibilitatea noastră de a ne adapta programului dumneavoastră.

    Scoala dispune de sediu propriu în care se găsesc săli teoretice dotate corespunzător cu planse, semnalizare rutieră, studii de caz în trafic, retroproiectoare, sistem video, semafor auto, semafor pietonal, testare legislaţie rutieră computerizată.

Servicii

   
    Persoana care solicita permisul de conducere categoria B trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Sa aiba varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • Sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • Sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • Sa fi absolvit cursurile unei scoli de soferi
  • Sa fie declarat admis la proba teoretica cu minim 22 de puncte si apoi admis la examenul cu politia pentru proba practica

Galerie foto