Cursuri Specializate pentru Tractoristi Stefanestii de Jos Legislatie Auto Ilfov

Scoli Auto Scoala de soferi Stefanestii de Jos reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cursuri Specializate pentru Tractoristi Stefanestii de Jos Legislatie Auto Ilfov - Scoli Auto Scoala de soferi Stefanestii de Jos.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise preschimbare permis de conducere.


Descriere - Cursuri Specializate pentru Tractoristi Stefanestii de Jos Legislatie Auto Ilfov

    AGROMEC ȘTEFĂNEȘTI S.A., organizează din 2012 cursuri de calificare pentru meseria de „Tractorist”, acreditate ANC si recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei​. Ca urmare a succesului înregistrat pe parcursul primului an de funcționare, timp în care peste 200 de cursanți din Ilfov, Giurgiu, Călărași, Dâmbovița și Teleorman au absolvit cursul de calificare, am decis în 2013 să extindem paleta de cursuri oferite și am autorizat și prima școală de conducere pentru “Tractor Rutier”.​


    Menționăm că certificatul de calificare are recunoaștere națională și internațională.

    Tematica generala abordata:
-executarea lucrărilor de pregătire a solului
-însămanţarea culturilor agricole
-întreţinerea culturilor
-recoltarea plantelor furajere
-întreţinerea agregatelor de lucru


    Obținerea permisului de conducere categ. TR vă dă dreptul să circulați pe drumurile publice cu orice fel de tracto​a​r​e​, ma​ș​in​i​ și utilaje ​autopropulsat​e​​ ​​agricol​e​​​​​, forestiere sau pentru lucrări​.

Examenul se sustine cu Politia Rutiera de pe raza judetului Ilfov, chiar si in cazul candidatilor care au domiciliul in alta parte decat Bucuresti si Ilfov, FARA VIZA DE FLOTANT.
In prezent, scoala noastra pune la dispozitia cursantilor trei ansambluri formate din tractor si remorca,     Venim în întâmpinarea Dvs. și cu școala de șoferi pentru categoria „B”

 

 

Galerie foto