Scoala Auto 3PPP Slobozia Legislatie Auto Ialomita

Scoli Auto Scoala de soferi Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala Auto 3PPP Slobozia Legislatie Auto Ialomita - Scoli Auto Scoala de soferi Slobozia.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise pentru preschimbarea permisului de conducere, ore suplimentare la optiunea clientului, cursuri teoretice pentru insusirea legislatiei in vigoare inlcusiv pentru conducatori de mopede.


Descriere - Scoala Auto 3PPP Slobozia Legislatie Auto Ialomita

Categoriile: A, B, B+E, C, C+E, D, Tr

      Civilizatia moderna si "viteza" dezvoltarii actuale, începând cu cautarea unui loc de munca si pâna la calatorii sau excursii fac din carnetul de conducere o necesitate iar vremurile când acesta reprezenta un "lux" au apus de mult. Din acest motiv prin serviciile pe care le oferim va ajutam sa intrati în lumea moderna la volanul Scolii de Soferi 3PPP S.R.L.

       Ne puteti contacta oricand, la numarul de telefon 0769 399 615 pe tot parcursul saptamani,  inclusiv in week-end.

ppp scoli auto      Începând de la sala de Legislatie Rutiera dotata cu cele mai moderne mijloace didactice, teste de legislatie rutiera pe calculator, casete video, chestionare, manuale, materiale didactice pentru orele de Cunoasterea Automobilului, planse si scheme, profesori de Legislatie Rutiera si Cunoasterea Automobilului, si terminând cu autoturismele,  Matiz si Logan, Scoala de Soferi 3PPP S.R.L. va pune la dispozitie cea mai buna baza materiala din acest domeniu de activitate.

      Prin experienta de peste un deceniu si cu ajutorul unor instructori deosebit de bine pregatiti profesional, cu o mare capacitate de întelegere si abordare a diferitelor tipuri de personalitati, Scoala de Soferi 3PPP S.R.L. concureaza cu usurinta în topul celor mai bune scoli de soferi.

     Prin sistemul de plata în rate, flexibilitatea programului de efectuare a orelor de conducere a automobilului, posibilitatea de a alege viitorul instructor precum si recomandarea din partea a sute de clienti, toate aceste atribute urca Scoala de Soferi 3PPP printre primele locuri din judetul Ialomita.

        Nu este numai o scoala de soferi, este si un partener de incredere deoarece va ofera serviciile unor angajati cu experienta, instructori profesionisti, garantia orelor corect efectuate, diversificarea traseelor parcurse in timpul orelor de instruire practica, consiliere la intocmirea formalitatilor de obtinere a diverselor acte si proceduri necesare.

    Candidatii trebuie sa depuna la serviciile publice comunitare competente urmatoarele documente:

  • cererea-tip, semnata de candidat;
  • fisa de scolarizare;
  • certificatul de cazier judiciar, in termenul de valabilitate;
  • copia actului de identitate;
  • chitantele de plata a taxelor aferente obtinerii permisului de conducere;
  • copia permisului de conducere, in cazul persoanelor care solicita obtinerea unor noi categorii si/sau subcategorii;
  • avizul psihologic.

Servicii

     Scoala Auto 3PPP pregateste conducatori auto pentru categoriile: A, B, B+E, C, C+E, D, Tr.

Galerie foto