Scoala de Soferi Alitrans Tour Sinaia Legislatie Auto Prahova

Scoli Auto Scoala de soferi Sinaia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala de Soferi Alitrans Tour Sinaia Legislatie Auto Prahova - Scoli Auto Scoala de soferi Sinaia.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise preschimbare permis de conducere.


Descriere - Scoala de Soferi Alitrans Tour Sinaia Legislatie Auto Prahova

        Şcoala de şoferi Alitrans Tour activează cu profesionalism, seriozitate şi semnerutiere_400_01succes în domeniul şcolarizării cursanţilor pentru obţinerea permisului de conducere .

        La noi veţi găsi maşini echipate corespunzator, instructori auto foarte bine pregătiţi, săli de legislaţie rutieră moderne, dotate cu aparatură adecvata (chestionare pe suport electronic, prezentare video a cursurilor , etc.) şi disponibilitatea noastră de a ne adapta programului dumneavoastră.

        Scoala dispune de sediu propriu în care se găsesc săli teoretice corespunzător cu planse, semnalizare rutieră, studii de caz în trafic, retroproiectoare, sistem video, semafor auto, semafor pietonal, testare legislaţie rutieră computerizată.

Servicii

    Scoala noastra de soferi Alitrans Tour din Sinaia va ofera cursuri complete atata de legislatie rutiera cat si cursuri practice pentru categoria B.

    1395333905_home_02
        Conditii pentru obtinerea permisului auto:

       Persoana care solicita permisul de conducere categoria B trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Sa aiba varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
Sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
Sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
Sa fi absolvit cursurile unei scoli de soferi
Sa fie declarat admis la proba teoretica cu minim 22 de puncte si apoi admis la examenul cu politia pentru proba practica


     Actele necesare inscrieri in cadrul scolii noastre:

Cererea tip – GRATUIT la sediul scolii
Avizul psihologic – valabil 1 an
Fisa medicala auto – valabila 1 an
Certificat de cazier judiciar
Copie dupa B.I./C.I.
Chitanta de plata a taxei de examinare
Fisa detinatorului permisului de conducere
Fisa de scolarizare
Un dosar cu sina
Copie dupa permisul de conducere(dupa caz)

Galerie foto