Scoala de Soferi Best Rzv Drive Roman Legislatie Auto Neamt - Categoriile B si B+E, C, C+E, D

Scoli Auto Scoala de soferi Roman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala de Soferi Best Rzv Drive Roman Legislatie Auto Neamt - Categoriile B si B+E, C, C+E, D - Scoli Auto Scoala de soferi Roman.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise preschimbare permis de conducere.


Descriere - Scoala de Soferi Best Rzv Drive Roman Legislatie Auto Neamt - Categoriile B si B+E, C, C+E, D

    Scoala de Soferi Best Rzv Drive Roman Legislatie Auto NeamtŞcoala de soferi "Best Rzv Drive", din Roman, judetul Neamt vine în întampinarea dumneavoastră cu un alt mod de pregătire, implementând o atitudine pozitivă cu un accent deosebit pe educarea în spiritul conducerii preventive şi al politeţii rutiere, al conducerii ecologice si civilizate, pentru categoriile B, B+E, C, C+E, D.

   La noi veţi găsi maşini echipate corespunzator, instructori auto foarte bine pregătiţi, săli de legislaţie rutieră moderne, dotate cu aparatură adecvata (chestionare pe suport electronic, prezentare video a cursurilor , etc.) şi disponibilitatea noastră de a ne adapta programului dumneavoastră.

   Şcoala noastra de soferă activează cu profesionalism, seriozitate şi succes în domeniul şcolarizării cursanţilor pentru obţinerea permisului de conducere .

   Profesionalismul nostru se remarca cu usurinta prin rezultatele pe care le obtinem in pregatirea viitorilor conducatori auto. Experienta in domeniu a personalului face ca nu numai procentajul la obtinerea permisului sa ne situeze in topul scolilor de soferi cat mai ales calitatea serviciilor oferite, cu personal bine pregatit, motivat si orientat catre client.

   Salile de curs dispun de calculatoare care sunt folosite atat la predarea lectiilor cat si la exercitii (chestionare), folosind un program simplu si usor de utilizat inclusiv la examenele de absolvire.

   Dumneavoastră trebuie doar să vă înscrieţi la cursurile şcolii " Best Rzv Drive" , să alegeţi o maşină, un instructor şi deja permisul de conducere este mai aproape. Şcoala noastră dispune de programe complete de pregătire atât practice cât şi teoretice.

 

  Instructori:

  Radu Ionut Razvan - 0745.427.730

  Radu Roxana Ioana - 0767.945.497

  Neagu Cristi (profesor legislatie si Instructor auto)

 

 

Servicii

    Va punem la dispozitie cursuri de pregatire teroretica si practica pentru obtinerea permisiului de conducere pentru categoriile B si B+E, C, C+E, D.

    Parcul nostru auto este format din: Scoala de Soferi Best Rzv Drive Roman Legislatie Auto Neamt

  • Merceses A180 (2016)
  • Volkswagen Golf VI
  • Volkswagen Golf VII (facelift 2017)
  • Volkswagen Golf VII (2019)
  • MAN TGM 12.240 + remorca
  • Autobuz MAN

   Va oferim consultanta gratuita in obtinerea tuturor actelor necesare inscrierii in cadrul scolii noastre de soferi.

 

23_400

Galerie foto