Scoala de soferi DIALIV SERV Piatra Neamt Categoriile AM, A, B, BE, C, CE, D, DE Conducere Preventiva

Scoli Auto Scoala de soferi Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala de soferi DIALIV SERV Piatra Neamt Categoriile AM, A, B, BE, C, CE, D, DE Conducere Preventiva - Scoli Auto Scoala de soferi Piatra Neamt.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise preschimbare permis de conducere.


Descriere - Scoala de soferi DIALIV SERV Piatra Neamt Categoriile AM, A, B, BE, C, CE, D, DE Conducere Preventiva

   Scoala de soferi DIALIV SERV SRL cu sediul in Piatra Neamt, vine in ajutorul dumneavoastra imbinand vointa si elanul tineretii, cu rabdarea si experienta acumulata de-a lungul anilor de catre scoala noastra.

     Ne puteti gasi usor la adresa: Bld. Traian, nr.29, Blc.A9, parter, Piatra Neamt, pe traseul elevilor ce vin dinspre BCR-Colegiul Cartianu.

      Nu ezitati sa ne contactati acum pentru o noua inscriere!

      Ne puteti gasi la urmatoarele nr de telefon: 0722 764 586

                                                                                        0233 230 044

                                                                                        0745 109 999

                                                                                        0744 427 403

     Doar cu noi drumul ptr. obtinerea unui permis la categoriile AM, A, B, BE, C, CE, D, DE devine foarte usor si accesibil tuturor.

    Va punem la dispozitie autovehicule noi, performante, instructori profesionisti cu o indelungata experienta-atat practica ,cat si teoretica in initierea viitorilor posesori de permis.

    Oferim elevilor si studentilor intelegere maxima, flexibilitate si diverse promotii.

dialiv

Servicii

    DIALIV SERV SRL pregăteşte cursanţi în vederea obţinerii permisului de conducere pentru categoriile: AM, A, B, BE, C, CE, D, DE. Va oferim reduceri însemnate şi posibilitatea plăţii în rate, cu un avans minim la înscriere.

    Punem la dispoziţia dumneavoastra autovehicule noi, perfomante. Deţinem o sală de curs proprie, modernă, la standarde europene, dotată cu calculatoare (touchscreen) pentru examenul teoretic si simulator auto, unic in Piatra Neamt.

    Instructorii noştri sunt persoane dinamice, serioase, bine pregătite din punct de vedere profesional, ce asigură o pregătire temeinică a cursanţilor în vederea obţinerii permisului auto European.


Foarte important: ne-am gandit si la cei mai mici de 18 ani, care doresc sa conduca pe drumurile publice din Romania de la 16 ani. Acestia se pot inscrie la Scoala noastra si se vor pregati pe autovehiculul marca Ligier, agreat RAR si licentiat de ARR Neamt.

Galerie foto