Scoala de Soferi Melinteanu

Scoli Auto Scoala de soferi Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala de Soferi Melinteanu - Scoli Auto Scoala de soferi Focsani.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise preschimbare permis de conducere.


Descriere - Scoala de Soferi Melinteanu

   Scoala de soferi Melinteanu este infiintata din 1994 de catre domnul Melinteanu Costica - instructor auto din 1969.

   In prezent, avem un parc auto de 24 autovehicole si scolarizam pentru toate categoriile : A, B, C, C+E, D. Avem sedii in Focsani, Adjud si Panciu.

 

   Cursurile scolii noastre se ridica la cel mai inalt nivel. Atentia pe care o acordam cursantilor, metodele noi si diversificate pe care le utilizam, cat si personalui scolii - atent selectat, ne permite sa obtinem un procentaj foarte ridicat de obtinere a permisului auto de catre cei care ne acorda increderea.

  Pana in prezent scoala noastra a scolarizat peste 15.000 cursanti - numai in anul 2007 am scolarizat circa 2000 cursanti ceea ce ne face sa fim scoala cu cei mai multi cursanti din judetul Vrancea.

Servicii

 Scoala noastra va ofera cursuri teoretice si practice in vederea obtinerii permisului de conducere, categoriile : A, B, C, D, E. 

 De asemenea scoala nostra dispune si de centru atestare profesional pentru:

  • Atestare persoane desemnata sa conduca activitati de transport rutier
  • Atestat pentru transport Marfa sau Persoane
  • Atestat de Profesor Legislatie Rutiera
  • Atestat de Instructor Auto
  • Atestatul de TAXI

Galerie foto