Scoala de Soferi Lupu Auto Trading Craiova Categoriile AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D, DE

Scoli Auto Scoala de soferi Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala de Soferi Lupu Auto Trading Craiova Categoriile AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D, DE - Scoli Auto Scoala de soferi Craiova.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise preschimbare permis de conducere.


Descriere - Scoala de Soferi Lupu Auto Trading Craiova Categoriile AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D, DE

   Scoala de Soferi Lupu este şcoala de şoferi de top din Craiova, cea mai potrivită pentru a preda conducerea auto în siguranţă. Noi oferim cursuri pentru 50000000_400obţinerea permisului pentru toate clasele auto (automobile, camioane, şi motociclete), cu formare suplimentară teoretică şi practică pentru examinări.

   La Scoala de Soferi Lupu noi înţelegem importanţa libertăţii de a conduce la orice vârstă, în special pentru tinerii conducători auto, dar, de asemenea, ştim că permisul de conducere este un privilegiu care trebuie câştigat. Acest privilegiu se obţine datorită cunoaşterii tehnicilor adecvate de conducere, practicării şofatului în condiţii de siguranţă şi protecţie, precum şi înţelegerii pericolelor ce pot apărea.

   Toţi instructorii sunt autorizaţi.

   Pentru a stabili o programare sau pentru orice solicitare accesaţi pagina de contact.

   Scoala de soferi LUPU este  autorizata sa desfasoare pregatirea viitorilor conducatori auto pentru toate categoriile ce urmeaza – AM, A1, A2, A, B, BE,  C, CE, D, DE419567_451966161508206_757513840_n_400   

   De asemenea dispune de cel mai numeros si totodata diversificat parc auto din Craiova, astfel ca ai de unde alege masina care crezi ca ti s-ar potrivi cel mai bine. 
   Avantajele pe care le ofera Scoala de Soferi LUPU:
   - program flexibil;
   - plata scolarizarii in rate;
   - posibilitatea cursantilor de a procura materiale didactice de curs de care au nevoie direct de la sediul scolii;
   - cursantul sustine examenul cu politia, pe masina scolii;
   - simulare examen auto conform legislatiei in vigoare;
   - sali si profesori de legislatie.

   Atestate Profesionale 

   Centrul de pregătire şi perfecţionare a personalului din domeniul transporturilor rutiere, Scoala de soferi LUPU asigură pregătirea în vederea atestării sau avizării pentru desfăşurarea următoarelor activităţi: 

   CPC - Transport marfa; 

283576_451967098174779_452552573_n_400_01

   CPI - Transport marfa; 

   CPC - Transport persoane;      

   CPI - Transport persoane; 

   Transport agabaritic; 

   Conducator auto marfuri periculoase ADR colete; 

   Conducator auto marfuri periculoase ADR cisterne; 

   Coordonatori parc auto; 

   Consilier siguranta(marfuri periculoase);

   Instructori auto; 

   Profesori legislatie; 

   Autorizare conducator auto taxi; 

   Viza conducator auto taxi.

 

Servicii

   Scoala Lupu dispune de o sala dotata corespunzator predarii cursurilor de legislatie rutiera, avand posibilitatea de a va ajuta in insusirea cunostintelor auto.

   Gama de autoturisme este una foarte diversificata: Skada Octavia, Ford Focus, Mazda, Seat Cordoba , Daewoo Cielo si Dacia Logan.

   De asemenea Scoala Lupu Organizeaza si cursuri corespunzatoare pregatirii si perfectionarii profesionale in domeniul transporturilor rutiere :

  • Curs de pregatire si perfectionare pentru persoanele desemnate sa conduca permanent si efectiv activitati de transport rutier;
  • Curs de pregatire si perfectionare pentru instructori de conducere auto;
  • Curs de pregatire si perfectionare pentru profesori de legislatie rutiera;
  • Curs de pregatire si perfectionare pentru consilieri de siguranta pentru transportul rutier al marfurilor periculoase;
  • Curs de pregatire si perfectionare pentru conducatorii auto care efectueaza transportul rutier al marfurilor periculoase;
  • Curs de pregatire si perfectionare pentru conducatorii auto care efectueaza transport rutier in regim de taxi.

   Reducerile acordate membrilor GreatFavor se aplica la pretul de lista al serviciilor comercializate de catre Scoala "Lupu", la data achizitionarii acestora.

   Scolarizare gratuita categoriile C, CE cu contract de munca in Olanda   

12799252_1022655611105922_924766235244115815_n_400_02

Galerie foto