Scoala de Soferi Anghel Promotor SRL Calarasi Permis Auto Categoria B

Scoli Auto Scoala de soferi Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala de Soferi Anghel Promotor SRL Calarasi Permis Auto Categoria B - Scoli Auto Scoala de soferi Calarasi.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise preschimbare permis de conducere.


Descriere - Scoala de Soferi Anghel Promotor SRL Calarasi Permis Auto Categoria B

        Şcoala Auto Anghel Promotor vine în întampinarea dumneavoastră cu un alt mod de pregătire, implementând o atitudine pozitivă cu un accent deosebit pe educarea în spiritul conducerii preventive şi al politeţii rutiere, al conducerii ecologice si civilizate.

     Instructori titrati, cu experienta, atestati ARR (Autoritatea Rutiera Romana) si care sScoala Auto Calarasie pot adapta diferitelor tipuri de temperamente si personalitati ale cursantilor, efectueaza sedinte de instruire pe masini, care fac parte dintr-o gama de diversificata de autovehicule usor de manevrat. Scoala dispune de o sala dotata corespunzator predarii cursurilor de legislatie rutiera, avand posibilitatea de a va ajuta in insusirea cunostintelor auto.

         De asemenea, ofer cursuri de perfecţionare pentru posesorii de permis de conducere, care nu au mai condus de mult timp, pentru recapatarea increderii. De exemplu, de conducere in oraş, garare si parcare laterala cu spatele, intoarceri sau mersul cu spatele. Cursurile de perfecţionare sunt concepute special pentru a alunga teama utilizarii autovehicolului sau pentru a ajuta oamenii care nu au condus o perioadă lungă de timp.

Servicii

    Asiguram gratuit

  • pachet pentru pregatirea teoretica ce contine cartea de legislatie cu intrebari si raspunsuri
  • CD cu aplicatia licentiata
  • mapa de curs
  • materiale adiacente

    Punem la dispozitie calculatoare cu aplicatia pentru examenul de legislatie ce pot fi accesate de cursanti oricand pe perioada cursurilor teoretice si practice.Scoala Auto Calarasi

    Plata in rate

    Tarif cat B 1000 RON

    Ore suplimentare la cerere


Cursul de pregatire practica se va tine pe autoturismul Dacia Logan 1.5dCi (motorina).

    Pentru Categoria B

Cursul de pregatire pentru categoria B, cuprinde urmatoarele:

  •     cursuri de legislatie rutiera autorizate – minim 24 ore;
  •     cursuri de pregatire practica autorizate– minim 30 ore.Galerie foto