Scoala de Soferi Drive School Bucuresti Sector 4 Categoriile A B C CE D

Scoli Auto Scoala de soferi Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala de Soferi Drive School Bucuresti Sector 4 Categoriile A B C CE D - Scoli Auto Scoala de soferi Bucuresti-Sector 4.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise preschimbare permis de conducere.


Descriere - Scoala de Soferi Drive School Bucuresti Sector 4 Categoriile A B C CE D

   Scoala de soferi DRIVE SCHOOL va ofera cursuri pentru adolescenti si adulti in vederea obtinerii permisului de conducere in functie de categoria solicitata de dumneavoastra.

   Scoala de soferi DRIVE SCHOOL Bucuresti este autorizata conform normelor europene pentru a preda educatia de a conduce un autovehicul pe drumurile publice. Scoala de soferi DRIVE SCHOOL Bucuresti este dedicata pentru a crea soferi siguri prin predarea unei educații de calitate și experiență, păstrând în același timp procesul de învățare comod și plăcut. 

   La scoala de soferi DRIVE SCHOOL veti găsi servicii la standarde europene, Scoala Auto Bucuresti Sector 4la preţuri cât mai accesibile, astfel încât elevi să fie foarte bine pregătiţi atât teoretic, cât şi practic să poată obţine permisul de conducere uşor şi eficient, conducând apoi fără emoţii si civilizat într-un trafic din ce în ce mai aglomerat.Atuurile şcolii de şoferi Drive School sunt experienţa  instructorilor acumulată în decursul anilor şi numărul de cursanti ce au apelat cu încredere la serviciile oferite, precum şi baza materială de calitate: toate autoturismele  din dotarea  scoli sunt echipate cu aer condiţionat, servodirecţie şi ABS, iar sala de legislaţie este echipată la standarde europene. Instructorii sunt atestaţi profesional si bine instruiţi,calmi si rabdatori pentru a crea o atmosfera relaxantă care te va ajuta să înveţi să conduci şi să te comporţi ca un sofer profesionist atunci când eşti la volan.

   Experienta noastra in domeniu, (Scoala de soferi DRIVE SCHOOL fiind infiintata in 2013Scoala Auto Bucuresti Sector 4 conform normelor europene) va faciliteaza atat invatarea teoretica, prin intermediul salilor de curs proprii foarte bine dotate, cat si practica, prin intermediul instructorilor cu o vasta experienta in lucrul cu oamenii.La Drive Impex, avem grija de fiecare elev in parte si ne asiguram ca elevii nostri sunt multumiti pe deplin. Ne dedicam misiunii de a pune la dispozitia elevilor nostri cel mai bine pregatiti instructori disponibili, impreuna cu un nivel de atentie personalizata la cote maxime.Traditiile noastre indelung exersate ne permit sa folosim metode demonstrate pentru a ne garanta rezultate extraordinare. Tehnicile inovative utilizate in procesul de instruire il fac interesant si actualizat. Prin urmare, abordarile traditionale si inovative pot fi imbinate spre beneficiul elevilor. Asteptam cu nerabdare sa lucram cu dvs. si puteti fi sigur ca veti beneficia de instructori competenti si atenti. 

    

Va rugam sa ne contactati telefonic in cazul in care aveti intrebari.

 https://driveschool.ro

 

Servicii

   Scoala de soferi Bucuresti DRIVE SCHOOL vine in intampinarea dumneavoastra cu programe specifice in functie de fiecare categorie in parte a Scolii de Soferi pentru care optati, respectiv: A, B, C, C+E si D.

https://driveschool.ro

   CATEGORIA AScoala Auto Bucuresti Sector 4

Motociclete cu sau fara atas si tricicluri cu motor cu puterea de peste 15 kW.
Conditii: 20 ani impliniti si o experienta de cel putin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria de permis A2, sau cel putin 24 de ani


Scoala Auto Bucuresti Sector 4    CATEGORIA B

Autovehiculul a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg si al carui numar de locuri pe scaune, in afara conducatorului, nu este mai mare de 8. Ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg. Ansamblul de vehicule a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 4.250 kg, format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750 kg.
Conditii: 18 de ani impliniti.


    CATEGORIA CScoala Auto Bucuresti Sector 4

Autovehiculul, altul decat cele din categoria D sau D1, a carui masa totala maxima autorizata este mai mare de 3.500 kg si care sunt proiectate si construite pentru transportul a maximum 8 pasageri in afara conducatorului auto. Ansamblul format dintr-un autovehicul din categoria C si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.
Conditii: 21 de ani impliniti.


   Scoala Auto Bucuresti Sector 4 CATEGORIA D

Autovehiculul destinat transportului de persoane avand mai mult de 8 locuri pe scaune, in afara locului conducatorului. Autovehiculului din aceasta categorie i se poate atasa o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.
Conditii: 24 de ani impliniti.

 

 

 https://driveschool.ro

Galerie foto