Scoala Auto Bucuresti Sector 3

Scoli Auto Scoala de soferi Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala Auto Bucuresti Sector 3 - Scoli Auto Scoala de soferi Bucuresti-Sector 3.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise pentru preschimbarea permisului de conducere, ore suplimentare la optiunea clientului, cursuri teoretice pentru insusirea legislatiei in vigoare inlcusiv pentru conducatori de mopede.


Descriere - Scoala Auto Bucuresti Sector 3

 

   Doriti sa obtineti permis de conducere, vreti ca de acum inainte sa conduceti si sa nu mai fiti condusi? Cautati o scoala de soferi si un instructor care sa va ajute in acest sens intr-un mod placut si eficient?Scoala Auto Bucuresti Sector 3

    Atunci ati facut alegerea cea mai buna, daca v-ati inscris la noi!

    Scoala dispune de sala de legislatie cat si de instructori, profesori de legislatie rutiera, prim ajutor si conducere preventiva.

    Nu este numai o scoala de soferi, este si un partener de incredere deoarece va ofera serviciile unor angajati cu experienta, instructori profesionisti, garantia orelor corect efectuate, diversificarea traseelor parcurse in timpul orelor de instruire practica, consiliere la intocmirea formalitatilor de obtinere a diverselor acte si proceduri necesare.Scoala Auto Bucuresti Sector 3

    Candidatii trebuie sa depuna la serviciile publice comunitare competente urmatoarele documente:

  • cererea-tip, semnata de candidat;
  • fisa de scolarizare;
  • certificatul de cazier judiciar, in termenul de valabilitate;
  • copia actului de identitate;
  • chitantele de plata a taxelor aferente obtinerii permisului de conducere;
  • copia permisului de conducere, in cazul persoanelor care solicita obtinerea unor noi categorii si/sau subcategorii;
  • avizul psihologic.

Servicii

 Scoala Auto Bucuresti Sector 3