Scoala Auto Cristian

Scoli Auto Scoala de soferi Alesd reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala Auto Cristian - Scoli Auto Scoala de soferi Alesd.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise preschimbare permis de conducere.


Descriere - Scoala Auto Cristian

 Ofera cursuri de pregatire teoretică & practică în vederea obţinerii permisului de conducere ctg. AM,A,B.C.CE, înscrierea în vederea obţinerii Atestatelor de transport marfă.

 Scoala de soferi Auto Cristian s-a infiintat in luna iunie 2007 fiind condusa de Dl. Cristian Baciu, avand o experienta de instructor auto categoriile B, C, E de 10 ani. Scoala este situata la Km 0 al Oradiei, in centru, Strada Traian Mosoiu nr. 8, dispune de sala de pregatire teoretica dotata cu materiale didactice necesare procesului de invatamant, cursuri de legislatie si chestionare prezentate prin video-proiectie, sala de curs este dotata cu calculatoare pentru rezolvarea chestionarelor pe internet, respectand standardele europene in domeniu.

 Scoala AUTO CRISTIAN ofera cursantilor un program de insusire a cunostintelor teoretice a legislatiei rutiere cu profesori consacrati precum si aprofundarea cunostintelor dobandite prin rezolvarea chestionarelor intr-un interval orar, de luni pana vineri intre orele 9-18 si sambata intre orele 9-13. In cadrul scolii isi desfasoara activitatea instructorii auto care dau dovada de profesionalism, incredere, siguranta si responsabilitate.

Servicii

 Ofera cursuri de pregatire teoretică & practică în vederea obţinerii permisului de conducere ctg. AM,A,B.C.CE, înscrierea în vederea obţinerii Atestatelor de transport marfă.