Instructor Auto Bojian Eugen Corneliu Vaslui Legislatie Auto - Categoria B Pregatire Practica si Teoretica

Scoli Auto Instructor auto Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Bojian Eugen Corneliu Vaslui Legislatie Auto - Categoria B Pregatire Practica si Teoretica - Scoli Auto Instructor auto Vaslui.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Bojian Eugen Corneliu Vaslui Legislatie Auto - Categoria B Pregatire Practica si Teoretica

  scoli_31231_04Instructorul  Bojian Eugen Corneliu va sta la dispozitite pentru a va oferi cursuri de pregatire practica cat si teoretica pentru categoria de permis B.  Acesta va crea în timpul orelor un mediu plăcut în care să simțiți plăcerea că stați la volan, se va asigura că tu înveți să conduci așa cum trebuie și va face din condus, pentru tine, o plăcere! Foarte mulți dintre fostii cursanți apreciază profesionalismul, răbdarea și tactul pedagogic de care a dat dovadă in timpul orelor de condus, dar și mai mulți apreciază sufletul pe care l-a pus pentru instruirea  lor corespunzatoare. Totodată, orele de conducere s-au desfăsurat cu ei în deplină siguranță, atât pentru acestia, cât și pentru cei din jur.

  Cursurile oferite sunt de ce cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto, chiar de la primele lecti.

  Instructorul Bojian Eugen Corneliu ofera cursuri de conducere nu numai pentru elevi care au inceput scoala auto, dar si pentru soferi care au permis dar nu au mai cundus de mult , si vor sa isi recapete siguranta de sine la volan.  

  Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

  img_gde_driving_school_400_10

  Aceste aspecte elementare constituie principalul motiv pentru care cei ce doresc sa-si obtina permisul auto . Relatia instructor – cursant si colaborarea de pe parcursul instruirii conduc la rezultatul ADMIS. Alegeti cu toata increderea instructorul auto  Bojian Eugen Corneliu pentru o instruire de calitate , plina de profesionalism.

  Instructorul auto Bojian Eugen Corneliu vă va ajuta sa obtineti permisul de conducere fara prea multe batai de cap si la preturi avantajoase! Tot ce trebuie dumneavoastra sa faceti e sa il contactati!  Alegeti-l cu toata increderea pentru o instruire de calitate , plina de profesionalism . 

Servicii

  • Cursuri de pregatire practica pentru categoria B, pe autoturismele Kia Cee'd si Volkswagen Passat

Galerie foto