Instructor Auto Larie Gheorghe Tulcea Pregatire Teoretica Si Practica Categoria B

Scoli Auto Instructor auto Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Larie Gheorghe Tulcea Pregatire Teoretica Si Practica Categoria B - Scoli Auto Instructor auto Tulcea.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Larie Gheorghe Tulcea Pregatire Teoretica Si Practica Categoria B

  scoli_31231_03 Instructorul Auto  Larie Gheorghe va sta la dispozitite pentru a va oferi cursuri de pregatire practica cat si teoretica pentru categoria de permis B.  Acesta va crea în timpul orelor un mediu plăcut în care să simțiți plăcerea că stați la volan, se va asigura că tu înveți să conduci așa cum trebuie și va face din condus, pentru tine, o plăcere! Foarte mulți dintre fostii cursanți apreciază profesionalismul, răbdarea și tactul pedagogic de care a dat dovadă in timpul orelor de condus, dar și mai mulți apreciază sufletul pe care l-a pus pentru instruirea  lor corespunzatoare. Totodată, orele de conducere s-au desfăsurat cu ei în deplină siguranță, atât pentru acestia, cât și pentru cei din jur.

  Cursurile oferite sunt de ce cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto, chiar de la primele lecti.

  Instructorul Larie  Gheorghe ofera cursuri de conducere nu numai pentru elevi care au inceput scoala auto, dar si pentru soferi care au permis dar nu au mai cundus de mult , si vor sa isi recapete siguranta de sine la volan.  

  Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

  home_photo_feature_400_10

  Aceste aspecte elementare constituie principalul motiv pentru care cei ce doresc sa-si obtina permisul auto . Relatia instructor – cursant si colaborarea de pe parcursul instruirii conduc la rezultatul ADMIS. Alegeti cu toata increderea instructorul auto  Larie Gheorghe pentru o instruire de calitate.

Servicii

   Cursuri de pregatire practica pentru categoria B, pe autoturismele Hyundai Accenttulcea_instructor_auto_01

 

   Pregătirea teoretică în vederea susţinerii examenului auto trebuie privită sub două aspecte:

  • Unul ar fi scopul imediat şi anume promovarea probei teoretice.
  • Al doilea e ceva mai complex şi presupune nu doar o învăţare mecanică a unor răspunsuri la chestionare ci şi o cât mai bună înţelegere a normelor rutiere. Asta pentru a înlesni pregătirea practică şi mai apoi, viaţa de şofer.

 

   Promovarea examenului teoretic presupune rezolvarea unui chestionar de 26 de întrebări cu minim 22 de răspunsuri corecte.

   Pregătirea practică este fără îndoială partea cea mai frumoasă şi cea mai complexă a şcolii de şoferi. Presupune exerciţiu, înseamnă formarea corectă a deprinderilor şi a îndemânării, a atitudinii, a reflexelor, a responsabilităţii viitorilor şoferi.

Galerie foto