Instructor Auto Targu Secuiesc Categoriile B si BE

Scoli Auto Instructor auto Targu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Targu Secuiesc Categoriile B si BE - Scoli Auto Instructor auto Targu Secuiesc.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Targu Secuiesc Categoriile B si BE

Instructorii auto din cadrul Scolii Auto Pilotaj Koter vin în întampinarea dumneavoastră cu un alt mod de pregătire, implementând o atitudine pozitivă cu un accent deosebit pe educarea în spiritul conducerii preventive şi al politeţii rutiere, al conducerii ecologice si civilizate. 

 Instructori titrati, cu experienta, atestati ARR (Autoritatea Rutiera Romana) si care se pot adapta diferitelor tipuri de temperamente si personalitati ale cursantilor, efectueaza sedinte de instruire pe masini, care fac parte dintr-o gama de diversificata de autovehicule usor de manevrat. Scoala dispune de o sala dotata corespunzator predarii cursurilor de legislatie rutiera, avand posibilitatea de a va ajuta in insusirea cunostintelor auto.

 

Instructor Auto Targu Secuiesc Categoriile B si BE

Servicii

Va stam la dispozitie oferindu-va cursuri pentru categoriileInstructor Auto Targu Secuiesc Categoriile B si BE B si B+E

Categoria B   

  •  autovehiculul a cărui masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 3.500 kg şi al cărui număr de locuri pe scaune, în afara conducătorului, nu este mai mare de 8;
  •  ansamblul format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 750 kg;
  • ansamblul de vehicule a căror masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 4.250 kg, format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată depăşeşte 750 kg.

     Va punem la dispozitie urmatoarele tipuri de autoturisme:

  • Chevrolet Spark;
  • Chevrolet Aveo;
  • Audi A2;
  • Opel Astra;
  • VW Polo.

Categoria B+E - Volkswagen Transporter T5 + remorca.

 

Instructor Auto Targu Secuiesc Categoriile B si BE

Galerie foto