Instructor Auto Octavian Cojoc Targu Neamt Legislatie Auto Neamt

Scoli Auto Instructor auto Targu Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Octavian Cojoc Targu Neamt Legislatie Auto Neamt - Scoli Auto Instructor auto Targu Neamt.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Octavian Cojoc Targu Neamt Legislatie Auto Neamt

 images_02Octavian Cojoc - Instructor auto si profesor de legislatie cu peste 20 ani vechime  

 Instructorul auto Octavian Cojoc este serios, mereu cu mare atentie la detalii, relationeaza foarte bine cu elevii sai, obtinand mereu rezultate pozitive la sedintele de pregatire practica. Imbina foarte bine spiritul propriu comunicativ cu metodele clasice de predare, bazate pe rabdare si repetitie, astfel ca de-a lungul perioadei in care a practicat aceasta meserie, a avut  foarte multe reusite de care isi aduce aminte cu placere.

 Instructorul auto Octavian Cojoc, din Targu Neamt,  va sta la dispozitite pentru a va oferi cursuri de pregatire atat practica cat si teoretica pentru categoria B.

 Cursurile oferite sunt de cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elementele necesare unui conducator auto, chiar de la primele lectii. 

 scoli_auto_1231_400_02_400_02

 Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

  Alegeti cu toata increderea instructorul   Octavian Cojoc pentru o instruire de calitate, plina de profesionalism.

Servicii

  •  Instructorul Octavian Cojoc va ofera cursuri de pregatire pentru obtinerea permisului de conducere la categoria Bpe autoturismul Seat Ibiza.

Galerie foto