Instructor Auto Targu Mures - Oltean Sorin Ioan

Scoli Auto Instructor auto Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Targu Mures - Oltean Sorin Ioan - Scoli Auto Instructor auto Targu Mures.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Targu Mures - Oltean Sorin Ioan

Instructor auto - Oltean Sorin Ioan

Categoria B

0742 976 859

   

  Instructorul auto va crea în timpul orelor un mediu plăcut în care să simțiți instructorauto_400plăcerea că stați la volan, se va asigura că tu înveți să conduci așa cum trebuie și va face din condus, pentru tine, o plăcere! Foarte mulți dintre fostii cursanți apreciază profesionalismul, răbdarea și tactul pedagogic de care a dat dovadă in timpul orelor de condus, dar și mai mulți apreciază sufletul pe care l-a pus pentru instruirea  lor corespunzatoare. Totodată, orele de conducere s-au desfăsurat cu ei în deplină siguranță, atât pentru acestia, cât și pentru cei din jur. 

   Instructorul auto este serios, mereu cu mare atentie la detalii, relationeaza foarte bine cu elevii sai, obtinand mereu rezultate pozitive la sedintele de pregatire practica. Imbina foarte bine spiritul propriu comunicativ cu metodele clasice de predare, bazate pe rabdare si repetitie, astfel ca de-a lungul perioadei in care a practicat aceasta meserie, a avut  foarte multe reusite de care isi aduce aminte cu placere.

   Dumneavoastră trebuie doar să vă înscrieţi la cursurile oferite şi deja permisul de conducere este mai aproape. Dispunem de programe complete de pregătire atât practice cât şi teoretice.

  Instructor Auto Targu Mures

  Conditii pentru obtinerea permisului auto:

  Persoana care solicita permisul de conducere categoria B trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  •     sa aiba varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  •     sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  •     sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  •     sa fi absolvit cursurile unei scoli de soferi
  •     sa fie declarat admis la proba teoretica cu minim 22 de puncte si apoi admis la examenul cu politia pentru proba practica 

Servicii

   Parcul nostru auto este format din:instructorauto_400_01

  • Skoda Fabia

    Cursul cuprinde:

  • 30 ore conducere ( 50 minute /ora)
  • 24 ore legislatie rutiera
  • sustinerea examenului pe masina pe care cursantul s-a pregatit
  • ore suplimentare

  Programarea orelor de conducere se va face de comun acord cu instructorul în funcţie de programul cursantului.

Galerie foto