Instructor Auto Mladin Robert Targu Jiu Gorj Permis Auto Categoria B Cursuri Practice

Scoli Auto Instructor auto Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Mladin Robert Targu Jiu Gorj Permis Auto Categoria B Cursuri Practice - Scoli Auto Instructor auto Targu Jiu.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Mladin Robert Targu Jiu Gorj Permis Auto Categoria B Cursuri Practice

 0762 102 283  

   Mladin Robert - instructor auto - avand o vasta experienta, pregateste cu succes cursanti in vederea obtinerii permisului auto pentru categoria B.
   Astfel, se atesta calitatea instruirii practice de care cursantii beneficiaza, aceasta fiind in conformitate cu cerintele traficului intens actual si a legislatiei rutiere in vigoare.    Instructor Auto Mladin Robert

   Persoana care solicita permisul de conducere categoria B trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa aiba varsta de cel putin 18 ani;

  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B;

  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile perevazute la art. 22 alin. 4 din Decretul nr. 328/1966, republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea.

   In functie de cerintele dumneavoastra si de numarul de ore pe care vreti sa il petreceti la volan putem stabili un tarif, acesta fiind negociabil iar dupa terminarea sedintelor de pregatire obligatori va putem pune la disporitie autoturismul pentru ore suplimentare.

   Cursurile oferite de catre Instructorul Auto Mladin Robert sunt bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elementele necesare unui conducator auto, chiar de la primele lectii.

   Pentru detalii si commenturi - Click aici!!!

 

Instructor Auto Mladin Robert

Servicii

   Instructorul auto Mladin Robert va sta la dispozitie pentru a va oferi cursuri de pregatire atat practica cat si teoretica pentru categoria B. Cursul de pregatire practica pentru categoria B se va tine pe autoturismul Skoda Fabia.

Instructor Auto Mladin Robert

Galerie foto