Instructor Auto Alexe Silviu Snagov Legislatie Auto Ilfov

Scoli Auto Instructor auto Snagov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Alexe Silviu Snagov Legislatie Auto Ilfov - Scoli Auto Instructor auto Snagov.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Alexe Silviu Snagov Legislatie Auto Ilfov

instructor auto snagov   Instructorul Auto Alexe Silviu din Snagov, atestat si autorizat de catre MTI-ARR, va sta la dispozitie in vederea realizarii de cursuri practice pentru obtinerea permisului de conducere, categoria "B",  cat si pentru cei ce detin permis, dar care n-au mai condus de mult timp - pentru a recapata incredere in spatele volanului.

    Persoana care solicita permisul de conducere categoria B trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa aiba varsta de cel putin 18 ani;
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B;
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile perevazute la art. 22 alin. 4 din Decretul nr. 328/1966, republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea.

   Sunt langa dumneavoastra pentru a va ajuta sa obtineti permisul de conducere fara prea multe batai de cap si la preturi avantajoase! Tot ce trebuie dumneavoastra sa faceti e sa ma contactati!

Servicii

     Cursuri pentru categoria B

 

 

 

Galerie foto