Instructor Auto Stan Adrian

Scoli Auto Instructor auto Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Stan Adrian - Scoli Auto Instructor auto Slobozia.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Stan Adrian

scoli_31231_01     Stan Adrian din Slobozia ca si instructor auto va stau la dispozitie pentru lecţii de conducere care sunt adaptate pentru a se potrivi cerinţelor dumneavoastră individuale. Va voi ghida si indruma prin etapele de învăţare astfel incat in ziua examinarii, puteţi fi sigur că veţi avea aptitudinile şi cunoştinţele necesare pentru a trece cu succes testul dumneavoastră de conducere . 
    De asemenea, ofer cursuri de perfecţionare pentru posesorii de permis de conducere, care nu au mai condus de mult timp, pentru recapatarea increderii. De exemplu, de conducere in oraş, garare si parcare laterala cu spatele, intoarceri sau mersul cu spatele. Cursurile de perfecţionare sunt concepute special pentru a alunga teama utilizarii autovehicolului sau pentru a ajuta oamenii care nu au condus o perioadă lungă de timp.

Servicii

  • Va oferim cursuri teoretice si practice pentru categoria B

Pregătirea teoretică în vederea susţinerii examenului auto trebuie privită sub două aspecte: …

  • Unul ar fi scopul imediat şi anume promovarea probei teoretice.
  • Al doilea e ceva mai complex şi presupune nu doar o învăţare mecanică a unor răspunsuri la chestionare ci şi o cât mai bună înţelegere a normelor rutiere. Asta pentru a înlesni pregătirea practică şi mai apoi, viaţa de şofer.

Promovarea examenului teoretic presupune rezolvarea unui chestionar de 26 de întrebări cu minim 22 de răspunsuri corecte.

Calea cea mai simplă de a atinge acest obiectiv este bineînţeles “toceala”... 

Pentru o buna pregatire teoretica intrati pe www.soferbun.ro/pregatire teoretica , Blog De Instructor !

Acesta nu este un curs de legislaţie rutieră, e mai degrabă un ghid util în rezolvarea celor mai frecvente probleme care apar în timpul pregătirii, atât teoretice cât şi practice. O să găsiţi în această secţiune reglementări rutiere pe înţelesul multora. Un alt fel de a prezenta legislaţia rutieră. Aerisit, metodic, la îndemană. Uşor de urmărit, uşor de reţinut, uşor de revenit. Pentru o temeinică pregătire. Pentru un examen uşor şi pentru o viaţă de şofer fără evenimente.

Pregătirea practică este fără îndoială partea cea mai frumoasă şi cea mai complexă a şcolii de şoferi. Presupune exerciţiu, înseamnă formarea corectă a deprinderilor şi a îndemânării, a atitudinii, a reflexelor, a responsabilităţii viitorilor şoferi.

 

Galerie foto