Instructor Auto PFA Enasescu Adrian Ovidiu Resita Caras Severin Categoriile A B Pregatire Practica Teoretica

Scoli Auto Instructor auto Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto PFA Enasescu Adrian Ovidiu Resita Caras Severin Categoriile A B Pregatire Practica Teoretica - Scoli Auto Instructor auto Resita.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto PFA Enasescu Adrian Ovidiu Resita Caras Severin Categoriile A B Pregatire Practica Teoretica

 drivinglessons014_400_03 Instructorul auto ENASESCU ADRIAN-OVIDIU  va sta la dispozitite pentru a va oferi cursuri de pregatire atat practica cat si teoretica pentru categoria de permis A si B.

  Cursurile oferite sunt de cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto, chiar de la primele lectii.

  Instructorul ENASESCU ADRIAN-OVIDIU  ofera cursuri de conducere nu numai pentru elevii care au inceput scoala auto, dar si pentru soferii care au permis dar nu au mai condus de mult si vor sa isi recapete siguranta de sine la volan.

  Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

  img_gde_driving_school_400_02

 Aceste aspecte elementare constituie principalul motiv pentru care cei ce doresc sa-si obtina permisul auto . Relatia instructor – cursant si colaborarea de pe parcursul instruirii conduc la rezultatul ADMIS. Alegeti cu toata increderea instructorul ENASESCU ADRIAN OVIDIU pentru o instruire de calitate , plina de profesionalism .

 

Servicii

  • Cursuri de pregatire practica pentru categoria A, pe motocicleta Yamaha si B, pe autoturismul Peugeot 206.

Galerie foto