Instructor auto Grecu Ioan Reghin Legislatie Auto Mures

Scoli Auto Instructor auto Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor auto Grecu Ioan Reghin Legislatie Auto Mures - Scoli Auto Instructor auto Reghin.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor auto Grecu Ioan Reghin Legislatie Auto Mures

 Instructor auto si Profesor de legislatie Grecu Ioan 

 0744.825.119drivinglessons014_400_07

 "In opinia mea, dorinta de a face performanta si de a fi recunoscut si apreciat ca instructor auto au format baza pregatirii mele profesionale. Ca metoda de lucru, mi-am impus sa fiu foarte atent la detalii, sa am o comunicare deosebita  cu elevii, riguros, organizat si mai ales disciplinat la volan. Sprijin cursantul sa interpreteze si sa gestioneze in mod corect orice situatie de trafic din punct de vedere legislativ si al conducerii si conduitei preventive. Mi-am propus ca de fiecare data sa dezvolt si sa evaluez atentia distributiva a elevului, judecata si viteza de reactie."

 Cursurile oferite sunt de cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto, chiar de la primele lectii. 

 Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

 Va asteptam la Scoala de Soferi din Str. Raului, Nr. 25!

thumb__volkswagenpolomatch221207_400

   

   Aceste aspecte elementare constituie principalul motiv pentru care cei ce doresc sa-si obtina permisul auto . Relatia instructor – cursant si colaborarea de pe parcursul instruirii conduc la rezultatul ADMIS. Alegeti cu toata increderea instructorul auto Grecu Ioan pentru o instruire de calitate , plina de profesionalism .

 

Servicii

  • Cursuri de pregatire practica pentru categoria B, pe autoturismul Volkswagen Polo.

Galerie foto