Instructor Auto Mustocea Adrian Petrosani Hunedoara Cursuri Auto Categoria B

Scoli Auto Instructor auto Petrosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Mustocea Adrian Petrosani Hunedoara Cursuri Auto Categoria B - Scoli Auto Instructor auto Petrosani.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Mustocea Adrian Petrosani Hunedoara Cursuri Auto Categoria B

scoala autoInstructor Auto Categoria B

0722 207 857  

   Mustocea Adrian ca si instructor auto cu o experienta de 15 ani in predarea de cursuri de legislatie, mecanica auto si conducere categoria B va stau la dispozitie pentru lecţii de conducere care sunt adaptate pentru a se potrivi cerinţelor dumneavoastră individuale. Va voi ghida si indruma prin etapele de învăţare astfel incat in ziua examinarii, puteţi fi sigur că veţi avea aptitudinile şi cunoştinţele necesare pentru a trece cu succes testul dumneavoastră de conducere.

    Va pot asigura se asigura pregatirea practica in conditii deosebite pe autoturism nou, de ultima generatie marca ford fiesta cu servodirectie, aer conditionat, reglaj scaun si pe inaltime.
    In plus,cursul de legislatie este inclus in pret, pentru ca orele de legislatie se tin tot de catre mine in cadrul scolii Mara auto company.
    Se asigura pentru cei interesati si notiuni despre calculul si constructia autovehiculelor , mecanica si orice  din domeniul auto, subsemnatul fiind de profesie inginer auto.
    Se pot efectua la cerere trasee mai deosebite ( transalpina, defileul jiului, trasee mai lungi gen Petrosani-Deva-Hunedoara, inclusiv pentru posesori de permis care nu au condus de mult timp.
    Pentru candidatii cu probleme la legislatie ofer consultanta, inclusiv un manual de legislatie rutiera la care am colaborat impreuna cu o cunoscuta editura.

    De asemenea, ofer cursuri de perfecţionare pentru posesorii de permis de conducere, care nu au mai condus de mult timp, pentru recapatarea increderii. De exemplu, de conducere in oraş, garare si parcare laterala cu spatele, intoarceri sau mersul cu spatele. Cursurile de perfecţionare sunt concepute special pentru a alunga teama utilizarii autovehicolului sau pentru a ajuta oamenii care nu au condus o perioadă lungă de timp.

     Va astept cu drag sa urmati cursurile cursurile auto pentru categoria B si ma puteti contacta la numarul 0722 207 857 ! 

Galerie foto