Instructor Auto - Donca Corneliu

Scoli Auto Instructor auto Orastie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto - Donca Corneliu - Scoli Auto Instructor auto Orastie.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto - Donca Corneliu

instructor auto    Instructorul Auto Donca Corneliu din Orastie va sta la dispozitite pentru a va oferii cursuri de poregatire practica pentru categoria de permis B.

    Cursurile oferite sunt de ce cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto, chiar de la primele lecti.

    Instructor Donca Corneliu ofera cursuri de conducere nu numai pentru elevi care au inceput scoala auto, dar si pentru soferi care au permis dar nu au mia cundus de mult , si vor sa isi recapete siguranta de sine la volan.

     Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

Galerie foto