Instructor Auto Autorizat Adobrica Aurelia

Scoli Auto Instructor auto Onesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Autorizat Adobrica Aurelia - Scoli Auto Instructor auto Onesti.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Autorizat Adobrica Aurelia

instructor auto   Instructor Auto Autorizat Adobrica Aurelia ,atestat si autorizat de MTI-ARR, va sta la dispozitie in vederea realizari de cursuri practice pentru obtinerea de permisului de conducere, categoria "B",  cat si pentru cei ce detin permis, dar care n-au mai condus de mult timp.

    Persoana care solicita permisul de conducere categoria B trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa aiba varsta de cel putin 18 ani;
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B;
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile perevazute la art. 22 alin. 4 din Decretul nr. 328/1966, republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea.

    Sunt langa dumneavoastra pentru a va ajuta sa obtineti permisul de conducere fara prea multe batai de cap si la preturi avantajoase! Tot ce trebuie dumneavoastra sa faceti e sa ma contactati!

 

Categotia B

instructor auto