Instructor Auto Pal Francisc Odorheiu Secuiesc Legislatie Auto Harghita

Scoli Auto Instructor auto Odorheiu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Pal Francisc Odorheiu Secuiesc Legislatie Auto Harghita - Scoli Auto Instructor auto Odorheiu Secuiesc.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Pal Francisc Odorheiu Secuiesc Legislatie Auto Harghita

  shiftgearsmanualtransmission800x800_400Instructorul auto Pal Francisc, din Odorheiul Secuiesc, judetul Harghita,  va sta la dispozitite pentru a va oferi cursuri de pregatire atat practica cat si teoretica pentru categoria B.

  Activez ca instructor auto de 25 de ani!

  Cursurile oferite sunt de cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elementele necesare unui conducator auto, chiar de la primele lectii.

  Instructorul Pal Francisc  ofera cursuri de conducere nu numai pentru elevii care au inceput scoala auto, dar si pentru soferii care au permis, dar nu au mai condus de mult si vor sa isi recapete siguranta de sine la volan.

  Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

 img_gde_driving_school_400_03

  Aceste aspecte elementare constituie principalul motiv pentru care cei ce doresc sa-si obtina permisul auto . Relatia instructor – cursant si colaborarea de pe parcursul instruirii conduc la rezultatul ADMIS. Alegeti cu toata increderea instructorul Pal Francisc pentru o instruire de calitate , plina de profesionalism .

Servicii

 Cursul de pregatire practica pentru categoria B se va tine pe autoturismul Opel Astra.


Galerie foto