Instructor Auto Gandac Ion Macin Legislatie Auto Tulcea

Scoli Auto Instructor auto Macin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Gandac Ion Macin Legislatie Auto Tulcea - Scoli Auto Instructor auto Macin.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Gandac Ion Macin Legislatie Auto Tulcea

  imagine_1_scoaladesoferibucuresticategoriab599ronin4scoaladesoferibcde32423_400 Instructor Auto Gandac Ion

   Instructorul Auto Autorizat Gandac Ion, va sta la dispozitie in vederea realizarii de cursuri practice pentru obtinerea permisului de conducere, categoria "B",  cat si pentru cei ce detin permis, dar care n-au mai condus de mult timp.

 Cursurile oferite sunt de cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto, chiar de la primele lectii. 

  Pentru cei care vor să înţeleagă şofatul şi nu doar să înveţe să manevreze o maşină, pentru cei care vor să vadă traficul ca întreg şi nu doar străzi pline cu fel de fel de vehicule, pentru a elimina întâmplarea şi pentru a nu invoca ghinionul (sau norocul) la examen, va asteptam sa urmati cursurile practice necesare obtinerii permisului auto cu instructorul Gandac Ion. 

   Persoana care solicita permisul de conducere categoria B trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa aiba varsta de cel putin 18 ani;
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B;
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile perevazute la art. 22 alin. 4 din Decretul nr. 328/1966, republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea.

  panneauxdesignalisation_400_01

  Instructorul auto Gandac Ion vă va ajuta sa obtineti permisul de conducere fara prea multe batai de cap si la preturi avantajoase! Tot ce trebuie dumneavoastra sa faceti e sa il contactati!  Alegeti cu toata increderea instructorul auto Gandac Ion pentru o instruire de calitate , plina de profesionalism .

Servicii

  • Cursuri de pregatire practica pentru categoria B, pe autoturismul Dacia Logan.

Galerie foto