Instructor Auto Caprariu Cristian Lugoj Legislatie Auto Timis

Scoli Auto Instructor auto Lugoj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Caprariu Cristian Lugoj Legislatie Auto Timis - Scoli Auto Instructor auto Lugoj.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Caprariu Cristian Lugoj Legislatie Auto Timis

  Instructor Auto Caprariu Cristian

drivinglessons014_400_07

  "In opinia mea, dorinta de a face performanta si de a fi recunoscut si apreciat ca instructor auto au format baza pregatirii mele profesionale. Ca metoda de lucru, mi-am impus sa fiu atent la detalii, comunicativ cu cu elevii, riguros, organizat si mai ales disciplinat la volan. Sprijin cursantul sa interpreteze si sa gestioneze in mod corect orice situatie de trafic din punct de vedere legislativ si al conducerii si conduitei preventive. Mi-am propus ca de fiecare data sa dezvolt si sa evaluez atentia distributiva a elevului, judecata si viteza de reactie."

 Cursurile oferite de instructorul auto Caprariu Cristian  sunt de cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto, chiar de la primele lectii. 

 Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

  27266711_400

 Alegeti cu toata increderea instructorul Caprariu Cristian pentru o instruire de calitate, plina de profesionalism.

 

Servicii

  Instructorul Caprariu Cristian  va sta la dispozitie pentru a va oferi cursuri de pregatire atat practica cat si teoretica pentru categoria B. Cursul de pregatire practica se va tine pe autoturismul Golf VI.

Galerie foto