Instructor Auto Emanoil Miuta

Scoli Auto Instructor auto Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Emanoil Miuta - Scoli Auto Instructor auto Hunedoara.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Emanoil Miuta

                                                 07446363891395333905_home_01

                                                         0766183414

        Persoana care solicita permisul de conducere categoria B trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

    - sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B;
    - sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile perevazute la art. 22 alin. 4 din Decretul nr. 328/1966, republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea.


    Instructor Auto Emanoil Miuta, atestat si autorizat de MTI-ARR, va sta la dispozitie in vederea realizarii de cursuri practice pentru obtinerea permisului de conducere, categoria "B",  cat si pentru cei ce detin permis, dar care n-au mai condus de mult timp. Instructor Auto Emanoil Miuta este langa dumneavoastra pentru a va ajuta sa obtineti permisul de conducere fara prea multe batai de cap si la preturi avantajoase! Tot ce trebuie dumneavoastra sa faceti este sa-l contactati!

    Cursurile oferite de catre Instructorul Auto Emanoil Miuta sunt de ce cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto, chiar de la primele lectii.
images_400

Galerie foto