Instructor Auto Aslau Crisan Deva Legislatie Auto Hunedoara - Categoriile A B C D E

Scoli Auto Instructor auto Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Aslau Crisan Deva Legislatie Auto Hunedoara - Categoriile A B C D E - Scoli Auto Instructor auto Deva.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Aslau Crisan Deva Legislatie Auto Hunedoara - Categoriile A B C D E

Doriti sa obtineti permis de conducere, vreti ca de acum inainte sa conduceti si sa nu mai fiti condusi? Cautati o scoala de soferi si un instructor care sa va ajute in acest sens intr-un mod placut si eficient?631491_big_400

    Atunci ati facut alegerea cea mai buna, daca v-ati inscris la noi! Scoala de soferi Luca Full One SRL va ofera posibilitatea de a deveni un om independent. Permisul de conducere va deschide perspective noi in viata iar dumneavoastra va aflati la un pas de a-l obtine. Dumneavoastra decideti!

    Scoala are in dotare un parc propriu de autovehicule pentru toate categoriile cat si un poligon propriu.

    Scoala dispune de sala de legislatie cat si de instructori, profesori de legislatie rutiera, mecanica, prim ajutor si conducere preventiva.

    Nu este numai o scoala de soferi, este si un partener de incredere deoarece va ofera serviciile unor angajati cu experienta, instructori profesionisti, garantia orelor corect efectuate, diversificarea traseelor parcurse in timpul orelor de instruire practica, consiliere la intocmirea formalitatilor de obtinere a diverselor acte si proceduri necesare.

    Candidatii trebuie sa depuna la serviciile publice comunitare competente urmatoarele documente:

  • cererea-tip, semnata de candidat;
  • fisa de scolarizare;
  • certificatul de cazier judiciar, in termenul de valabilitate;
  • copia actului de identitate;
  • chitantele de plata a taxelor aferente obtinerii permisului de conducere;
  • copia permisului de conducere, in cazul persoanelor care solicita obtinerea unor noi categorii si/sau subcategorii;
  • avizul psihologic.

Servicii

Scoala de soferi Luca Full One SRL:scoala_de_soferi_online_400

 Pune la dispoziţia clientului o gamă diversificată de prestări servicii cat si cei mai buni instructori auto, care se asigura ca toti candidatii ajung sa fie soferi de prima speta. Asfel, în cadrul şcolii de şoferi se realizează un curs de pregătire teoretică pentru obţinerea permisului de conducere și totodată un curs practic integral pentru urmatoarele categorii de permis: 

1. Categoria A
2. Categoria B
3. Categoria C
4. Categoria D
5. Categoria E