Dragut Adrian Constantin

Scoli Auto Instructor auto Curtea de Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Dragut Adrian Constantin - Scoli Auto Instructor auto Curtea de Arges.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Dragut Adrian Constantin

   1010009_621941424485479_1563306568_n_04Instructorul Auto Drăgut Adrian Constantin , din Curtea de Arges va sta la dispozitite pentru a va oferii cursuri de pregatire practica cat si teoretica pentru categoria de permis B. 

   Cursurile oferite sunt de ce cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto, chiar de la primele lecti.

    Instructorul Drăgut Adrian Constantin ofera cursuri de conducere nu numai pentru elevi care au inceput scoala auto, dar si pentru soferi care au permis dar nu au mia cundus de mult , si vor sa isi recapete siguranta de sine la volan.

  Pentru cei care vor să înţeleagă şofatul şi nu doar să înveţe să manevreze o maşină, pentru cei care vor să vadă traficul ca întreg şi nu doar străzi pline cu fel de fel de vehicule, pentru a elimina întâmplarea şi pentru a nu invoca ghinionul (sau norocul) la examen, va asteptam sa urmati cursurile practice necesare obtinerii permisului auto cu instructorul Drăgut Adrian Constantin.

     Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

 106784_400_01

  Instructorul auto Drăgut Adrian Constantin vă va ajuta sa obtineti permisul de conducere fara prea multe batai de cap si la preturi avantajoase! Tot ce trebuie dumneavoastra sa faceti e sa il contactati!  Alegeti cu toata increderea instructorul auto Drăgut Adrian Constantin pentru o instruire de calitate , plina de profesionalism .

Servicii

  • Cursuri de pregatire practica pentru categoria B, pe autoturismul Peugeot 2007 Diesel

Galerie foto