SCOALA DE SOFERI CHRISTESCU - CAMPINA

Scoli Auto Instructor auto Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SCOALA DE SOFERI CHRISTESCU - CAMPINA - Scoli Auto Instructor auto Campina.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - SCOALA DE SOFERI CHRISTESCU - CAMPINA

     drivinglessons014_400_08In cadrul "SCOLII DE SOFERI CHRISTESCU" Instructorul Christescu Sorin - Marian va sta la dispozitite pentru a va oferi cursuri de pregatire practica cat si teoretica pentru categoria de permis B.  Acesta va crea în timpul orelor un mediu plăcut în care să simțiți plăcerea că stați la volan, se va asigura că tu înveți să conduci așa cum trebuie și va face din condus, pentru tine, o plăcere! Foarte mulți dintre fostii cursanți apreciază profesionalismul, răbdarea și tactul pedagogic de care a dat dovadă in timpul orelor de condus, dar și mai mulți apreciază sufletul pe care l-a pus pentru instruirea  lor corespunzatoare. Totodată, orele de conducere s-au desfăsurat cu ei în deplină siguranță, atât pentru acestia, cât și pentru cei din jur.

    Cursurile oferite sunt de ce cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto, chiar de la primele lectii.

    SCOALA DE SOFERI CHRISTESCU ofera cursuri de conducere nu numai pentru elevi care au inceput scoala auto, dar si pentru soferi care au permis dar nu au mai cundus de mult si vor sa isi recapete siguranta de sine la volan.

     Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

   img_gde_driving_school_400_08 

 Aceste aspecte elementare constituie principalul motiv pentru care cei ce doresc sa-si obtina permisul auto . Relatia instructor – cursant si colaborarea de pe parcursul instruirii conduc la rezultatul ADMIS. Alegeti cu toata increderea instructorul auto Christescu Sorin - Marian pentru o instruire de calitate, plina de profesionalism. 

Servicii

  • Cursuri de pregatire practica pentru categoria B, pe autoturismul  Renault Symbol.
  • Curs Complet - 1.700 RON (cuprinde cursul de legislatie si 30 de ore de pregatire practica)

REDUCERE 100 RON PENTRU ELEVI SI STUDENTI!

Galerie foto