Instructor Auto P.F.A. Dumitrache Mihai Buzau Categoria B Conducere Preventiva

Scoli Auto Instructor auto Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto P.F.A. Dumitrache Mihai Buzau Categoria B Conducere Preventiva - Scoli Auto Instructor auto Buzau.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto P.F.A. Dumitrache Mihai Buzau Categoria B Conducere Preventiva

 1395333905_home_06Instructor auto Dumitrache Mihai

  Ca si instructor auto autorizat din Buzau,  va stau la dispozitie pentru a va oferi cursuri practice in vederea obtineri permisului de conducere pentru categoria B, care sunt adaptate pentru a se potrivi cerinţelor dvs individuale. Va pot ghida si indruma prin toate etapele pregatirii astfel incat in ziua examinarii, puteţi fi sigur că veţi avea aptitudinile şi cunoştinţele necesare pentru a promova testul practic in prezenta organului de politie.

   Cursurile oferite sunt de ce cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto, chiar de la primele lecti.

   Instructorul Dumitrache Mihai ofera cursuri de conducere nu numai pentru elevi care au inceput scoala auto, dar si pentru soferi care au permis dar nu au mai condus de mult , si vor sa isi recapete siguranta de sine la volan.

   Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

Servicii

  • Cursuri de pregatire practica pentru categoria B, pe autoturim Dacia Logan.

Galerie foto