Instructor Auto Radu Gelu Buftea Legislatie Auto Ilfov

Scoli Auto Instructor auto Buftea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Radu Gelu Buftea Legislatie Auto Ilfov - Scoli Auto Instructor auto Buftea.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Radu Gelu Buftea Legislatie Auto Ilfov

   0723 609 576

   Instructorul Radu Gelu va crea în timpul orelor un mediu plăcut în care să simțiți plăcerea că stați la volan, se va asigura că tu înveți să conduci așa cum trebuie și va face din condus, pentru tine, o plăcere! Foarte mulți dintre fostii cursanți apreciază profesionalismul, răbdarea și tactul pedagogic de care a dat dovadă in timpul orelor de condus, Instructor Auto Otopenidar și mai mulți apreciază sufletul pe care l-a pus pentru instruirea lor. Totodată, orele de conducere s-au desfăsurat cu ei în deplină siguranță, atât pentru acestia, cât și pentru cei din jur.
   Radu Gelu vă va ajuta sa obtineti permisul de conducere fara prea multe batai de cap si la preturi avantajoase! Tot ce trebuie dumneavoastra sa faceti e sa il contactati!  Alegeti-l cu toata increderea pentru o instruire de calitate, plina de profesionalism . 
   Cursurile oferite sunt de cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto, chiar de la primele lecti.

   Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea

Servicii

   Instructorul Radu Gelu va sta la dispozitie pentru a va oferi cursuri de pregatire atat practica cat si teoretica pentru categoria B. Cursul de pregatire practica pentru categoria B se va tine pe autoturismul Volkswagen Polo 5.Instructor Auto Otopeni

Galerie foto