Floristeanu Marius

Scoli Auto Instructor auto Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Floristeanu Marius - Scoli Auto Instructor auto Bacau.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Floristeanu Marius

    Floristeanu Marius - instructor auto - avand o vasta experienta, pregateste cu succes cursanti in vederea obtinerii permisului auto, indiferent de categoria solicitata : A , B , C , C + E, D.
    Astfel, se atesta calitatea instruirii practice de care cursantii beneficiaza, aceasta fiind in conformitate cu cerintele traficului intens actual si a legislatiei rutiere in vigoare. Dispunem de dotare materiala auto – moto superioara, confirmand inca o data calitatea serviciilor oferite .
    Aceste aspecte elementare constituie principalul motiv pentru cei ce doresc sa obtina permisul auto. Relatia instructor – cursant si colaborarea de pe parcursul instruirii conduc la rezultatul ADMIS iar dorinta dumneavoastra : VREAU PERMIS se va transforma in realitate !

images_400_01

 

 

Servicii

          Categoria Abmw_f650_mare_400

Durata cursului este de minimum 4 săptămâni, timp în care se efectuează ore de pregătire teoretică şi ore de pregătire practică (pregatirea teoretică o precede pe cea practică).
Pregatirea practică constă în învăţarea unor manevre în poligon.        Categoria B

Cursul pentru obţinerea permisului auto categoria B durează cel puţin 4 săptămâni, timp în care se efectuează 24 de ore de pregătire teoretică şi 30 ore de pregătire practică (conducere auto). Pregătirea teoretică o precede pe cea practică.

scoalasofei_r5qf

        Categoria C

Cursul pentru obţinerea permisului auto categoria C durează minim 6 săptămâni (pentru posesorii de categorie B cu o vechime mai mică de 1 an) şi minim 5 săptămâni (pentru posesorii de categorie B cu o vechime mai mare de 1 an).          Categoria CE cuprinde ansamblul de vehicule constand intr-un vehicul tragator din categoria C si o remorca a carei masa totala autorizata este mai mare de 750 Kg.        Categoria D

Cursul pentru obţinerea permisului auto categoria D durează minim 5 săptămâni în situaţia în care candidatul este posesor al categoriei C (cu o vechime mai mică de 1 an), minim 4 săptămâni în situaţia în care candidatul este posesor al categoriei C (cu o vechime mai mare de 1 an) şi minim 8 săptămâni în cazul în care candidatul este posesor al categoriei B. În prima parte au loc cursurile teoretice iar apoi cursurile de instruire auto care se fac pe un autobuz marca VOLVO.


    Condiţii pentru înscrieri la curs:

Apt din punct de vedere medical şi psihologic
Categoria A    Vârsta: 20 de ani impliniţi, dacă persoana are o experienţă de cel puţin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2, sau 24 de ani impliniţi, pentru motocicletele din categoria A;
Categoria B    Vârsta: 18 ani
Categoria C    Vârsta: 21 ani
Categoria D    Vârsta: 24 ani

Galerie foto