Kartingul pentru copii

   Kartingul este unul din putinele sporturi care pot fi practicate de copii cu varsat minima de 5 ani.Kartingul este, mai mult decat un furnizor de adrenalina. Este o activitate tehnica si sportiva cu serioase valente educative.

   De ce kartingul pentru copii?

   Prin spectaculozitate si atractivitate, cartingul deschide copiilor portile tehnicii, avand o importanta majora in orientarea profesionala si cultivarea spiritului lor creator.

    De asemenea, acest sport ii ajuta sa-si depaseasca limitele, sa-si asume progresiv responsabilitatea pentru propria securitate, le dezvolta concentrarea mentala si tenacitatea.

    Ca orice sport este si acesta un instrument pedagogic foarte bun deoarece ajuta la cresterea increderii in sine si promoveaza spiritul de competitie.

    Este sportul cel mai potrivit pentru copiii cu spirit rebel si competitional si care iubesc activitatile in aer liber.

    In toata lumea sunt organizate concursuri regionale si nationale la care pot participa toti iubitorii sporturilor cu motor, cartingul fiind cel mai la indemana si de departe cel mai sigur dintre acestea. Majoritatea dintre practicantii cartingului beneficiaza azi de circuite indoor sau outdoor asa ca vremea de afara nu este un impediment.

   Parintii nu trebuie sa se sperie,pentru ca cei mici nu vor intra pe pista conducand niste karturi foarte puternice.Cei mici vor conduce karturi cu o putere de 2.5 CP.