Curatarea profesionala a tapiteriei auto Bucuresti

   Curatarea profesionala a tapiteriei auto 

   Exista o intreaga stiinta in industria auto ce se ocupa cu detailing-ul de interior. Specialistii in domeniu folosesc aparatura profesionala si substante specifice in functie de tipul de pete sau de tapiterie. Secretele lor le poti afla si tu si te poti inspira din pasii pe care ii fac pentru a intelege procesul corect de curatare. De cele mai multe ori, oamenii ajung la spalatoriile profesionale pentru ca doresc sa scape de petele inestetice de pe banchete sau de pe scaune. Daca nu ti-ai curatat tapiteria masinii niciodata pana acum, poti afla mai departe care este procesul de spalare dintr-un centru specializat.

   Oferim servicii de curatare tapiterie auto cu aburi injectie extractie + aburi + solutii profesionale dedicate interioarelor auto, dedicate tapiteriei auto.

   Curatare profesionala a tapiteriei auto cu aspirator injectie extractie si abur fierbinte. Detailing interior - curatare tapiterie prin (injectie-extractie) CU ABURI curatare tapiterii auto bucuresti Curatare plafon Curatare fotolii Curatare canapelec Curatare saltele Curatare mochete Igienizare cu Aburi Curatare mocheta Curatare bord Curatare scaune Curatare Bancheta Curatare usi Curatare compartiment porbagaj Curatarea materialelor textile , piele, vinilin , alcantara, si tratarea cu substante dedicate tutoror suprafetelor Igienizare instalatie A/C ( clima ) IMPERMEABILIZAREA TAPITERIEI TEXTILE + Orice alt element se regaseste in interiorul autoturismului Oferim serviciu de ozonizare interior auto cu generator de ozon spalare decontaminare ceruire exterior auto

   Pentru mai multe detailii video - poze puteti sa ne vizitati la www.curataretapiterieauto0733607225.ro spalare tapiterie aburi detailing, Spalatorie tapiterie auto aburi,detailing auto aburi Bucuresti, curatare tapiterie detailing, igienizare interior auto cu aburi.

 

curatare_tapiterie_auto_cu_aburi_scaune_canapele_saltele_mochete_2_400

 

curatare_tapiterie_auto_cu_aburi_scaune_canapele_saltele_mochete_1_400