Cum sa iti alegi un instructor bun pentru scoala de soferi

 Alegerea unui instructor auto bun este foarte importanta daca ceea ce vrei de la scoala de soferi este sa inveti sa conduci! Scoala de soferi presupune 30 ore de pregatire practica, plus ore suplimentare. Masina, deasemenea, trebuie sa fie in stare perfecta de functionare, dar daca ar fi sa alegi intre diesel sau benzina, allege a doua variant, pentru ca pe diesel s-ar putea sa inveti gresit plecarea de pe loc.

 Un instructor auto bun trebuie sa fie capabil sa iti explice si chestiunile de mecanica astfel incat sa le intelegi, pentru ca in cartea de legislatie ai si notiuni de mecanica.

 Recomandarile celorlalti si varsta instructorului nu trebuie sa fie un criteriu de cautare. Experienta este si ea importanta, insa o persoana tanara poate chiar vrea sa te invete, nu doar sa isi faca targetul. Nu alege pe oricine, doar pentru ca ai auzit de el ca e instructor auto sau ca l-a laudat cineva ca e bun.scoala_de_soferi_400

 Cat despre ofertele de pret, reducerile pot insemna reduceri din scoala ta. Banii pe care ii dai tu la scoala de soferi, se duc pe benzina, ulei, filtre si asigurari, piese, plus amortizarea pretului masinii in timp. Fisa medicala si a psihologului trebuie sa le faci pe bune, pentru ca aranjarea lor poate fi o tactica de a te grabi pe tine sa semnezi.

 Ideea de baza este sa gasesti un instructor auto cu care sa te poti intelege, de la care ai ce invata. Trebuie sa conduca bine, sa nu iti faca reduceri din ore si sa faca tot posibilul ca tu sa inveti sa conduci.

 Trebuie sa cauti mai multi instructori, sa te intalnesti cu ei si in urma discutiilor sa faci alegerea. Instructorul bun este pasionat de masini si/sau motociclete si condus si principalul lui obiectiv este acela de a te face pe tine sofer. Mecanica si atelierele auto ii sunt familiar si este extrem de atent la detalii.

 Un instructor bun trebuie sa te invete sa conduci bine si in siguranta si sa poti dobandi permisul de conducere fara dificultati.  Examenul il sustii tu, nu instructorul!

 

 sursa: ziaruldearges.ro