AutoZone

      AutoZone Romania  

autozine

   AutoZone reprezinta brandul comercial al TIRE EXPERT S.R.L., societate comercială cu capital privat integral românesc dar care are ca principal obiect de activitate vânzarea de anvelope auto şi jante şi service de roţi.

     AutoZone înseamnă mult mai mult decât anvelope şi servicii auto la preţuri exceptionale: înseamnă pasiune pentru produse premium dar si servicii la cel mai înalt nivel.

   Societatea este înfiinţată înca din anul 2002 şi a încercat să se alinieze în permanenţă cerinţelor din ce în ce mai exigente ale pieţei auto din România, oferind soluţii variate şi special create pentru nevoile principalilor parteneri, dovedind permanent felixibilitate şi capacitate de adaptare tuturor condiţiilor solicitate de către parteneri.

   Personalul firmei are o experienţă vasta în vânzarea anvelopelor dar si a serviciilor complementare şi este orientat spre soluţionarea deplină a solicitărilor clienţilor. Investiţia în capitalul uman si social
, pregătirea de specialitate şi perfecţionarea personalului sunt o preocupare permanentă a societăţii noastre.

   Reţeau de service roţi funcţionează sub brandul AutoZone, în acest moment fiind operaţionale un număr de 9 serviceu-ri, 5 localizate în Bucuresti şi câte unul în Constanţa, Brăila, Galaţi şi Cluj. Service-urile din reţeaua AutoZone beneficiază de echipament şi utilaje de ultimă generaţie, toate fiind autorizate RAR şi îndeplinind standarde de calitate internaţionale.

   Prin intermediul reţelei de parteneri AutoZone oferă servicii în peste 60 oraşe ale ţării.

   Ca o dovadă a preocupării noastre privind imbunătăţirea continua a calităţii serviciilor oferite la cele mai înalte standarde profesionale şi etice, din 2008 am fost certificati cu standardul ISO 9001:2001 .

  AutoZone furnizează o gamă foarte variată de anvelope, cu aplicabilitaţi pentru turisme, vehicule SUV – 4×4, autoutilitare, vehicule comerciale uşoare, camioane, vehicule industrial şi agricole din portofoliul marilor producători: Nokian Tyres, CONTINENTAL (mărcile Continental, Semperit, Barum, Viking), GOODYEAR (mărcile Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Debica), MICHELIN (mărcile Michelin, BF Goodrich, Kleber, Tigar), BRIDGESTONE (mărcile Bridgestone şi Firesotne) şi PIRELLI

  Stocul nostru de anvelope variază în funcţie de sezon între 25.000 şi 50.000 anvelope. Principalul centru logistic este localizat în Bucuresti (şoseaua de centura nord), dar dispunem de centre şi depozite regionale în Brăila, Constanţa şi Cluj. În afară de brandurile de anvelope menţionate, pe bază de comandă putem livra în timp util orice tip şi marcă de anvelope.

   Gama de servicii oferite în reţeaua noastră cuprinde: montare/demontare anvelope, echilibrare roţi, reglare direcţie (geometreie cumputerizată), presurizare azot, servicii de vulcanizare – pene, depozitare, management şi logistică anvelope în extrasezon, serviciul de Tire Hotel, îndreptare jante, ITP, schimb ulei şi filter, diagnoza A/C şi completare Freon, schimb plăcuţe frâna, service mobil.

  Avem o experienta îndelungata în lucrul cu flotele de dimensiuni medii şi mari. Ne-am straduit în permanenţă sa ne spriijinim partenerii nu doar din punct de vedere commercial, ci şi prin soluţionarea cerinţelor generate de nevoile specificie ale ficărui partener în parte. mai multe detalii….

  Întreaga noastră activitate este îndreptată către soluţionarea cu profesionalism a necesităţilor partenerilor noştri.

  De asemenea ambianţa plăcută în care clienţii pot petrece timpul de aşteptare aferent rezolvării problemelor pentru care s-au prezentat la service, constituie un argument în plus pentru a alege AUTOZONE ca furnizorul preferat pentru anvelope si servicii.

  Suntem focusaţi să garantăm un nivel ridicat de calitate al servicilor şi încercăm să depăşim aşteptările clienţilor, oferind soluţii personalizate şi eficientizând pe cât posibil costurile.

 

Sursa: www.anvelopa.com.ro  la 2014-04-03