Scoala de Soferi Stas Ciucur S.N.C Sebes Legislatie Auto Alba

Scoli Auto Scoala de soferi Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala de Soferi Stas Ciucur S.N.C Sebes Legislatie Auto Alba - Scoli Auto Scoala de soferi Sebes.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise preschimbare permis de conducere.


Descriere - Scoala de Soferi Stas Ciucur S.N.C Sebes Legislatie Auto Alba

 asdasdasdasd_400Va punem la dispoziţie o gamă diversificată de prestări servicii in domeniul auto, pregatire teoretica si practica in vederea sustinerii examenului pentru permisul de conducere la toate categoriile auto. Asfel şcoala de şoferi Stas Ciucur realizează un curs de pregătire teoretică pentru sustinerea cu succes a examenului teoretic și totodată un curs practic integral de indemanare pentru toate categoriile de permis conform noii legi a circulatiei pe drumurile publice.   

 Asiguram competenta instructorilor auto din cadrul scolii printr-o pregatire profesionala de exceptie impreuna cu experienta acumulata in multe ore de instruire practica.

 La noi veţi găsi maşini echipate corespunzator, instructori auto foarte bine pregătiţi, săli de legislaţie rutieră moderne, dotate cu aparatură adecvata (chestionare pe suport electronic, prezentare video a cursurilor , etc.) şi disponibilitatea noastră de a ne adapta programului dumneavoastră. 

 Scoala de soferi persoane cu dizabilitati:

 Scoala de soferi Ciucur desfasoara, pentru prima data in judetul Alba, cursuri de pregatire practica si teoretica pentru persoanele cu handicap locomotor in vederea obtinerii permisiului de conducere Categoria B. Pregatirea practica se desfasoara pe o masina echipata cu comenzi speciale si cutie de viteza automata.Pentru mai multe detalii va rugam sa va adresati la telefon sau pe email disponibile in sectiunea contact.

  430810_530894433590179_42584006_n_400_01

 Scoala de soferi Stas Ciucur SNC dispune de sali de curs moderne dotate cu calculatoare, proiector si panouri cu explicatii detaliate, toate cu scopul unei cat mai bune intelegeri a materialelor predate.

  Pentru inscriere:

 Potenţialii elevi se vor prezenta la sediul şcolii de şoferi având asupra lor cartea de identitate respectiv buletinul de identitate. Apoi, se va semna un contract   ,,Contractul de şcolarizare” în două exemplare, după care elevul va primi lista documentelor necesare pentru întocmirea dosarului final de absolvire, pe care le va depune treptat la secretariatul şcolii de şoferi. Documentele necesare în vederea întocmirii dosarului final sunt următoarele:

1. Copie Carte Identitate/Buletin Identitate
2. Fişă medicală
3. Aviz psihologic
4. Poze tip permis(2)
5. Cazier
6. Chitanţă primarie 

 Dumneavoastră trebuie doar să vă înscrieţi la cursurile şcolii noastre, să alegeţi o maşină, un instructor şi deja permisul de conducere este mai aproape. Şcoala noastră dispune de programe complete de pregătire atât practice cât şi teoretice.

Servicii

 Scoala de soferi Stas Ciucur:

 Pune la dispoziţia clientului o gamă diversificată de prestări servicii. Asfel, în cadrul şcolii de şoferi se realizează un curs de pregătire teoretică pentru obţinerea permisului de conducere și totodată un curs practic integral pentru urmatoarele categorii de permis: 

1. Categoria A
2. Categoria Bscoala_soferi_sebes_400
3. Categoria C
4. Categoria C+E
5. Categoria D
6. Categoria D+E

  Parcul nostru auto este format din:

  • Motocicleta BMW
  • Volkswagen Golf
  • Dacia Logan
  • Nissan( pentru persoanele cu handicap locomotor)
  • Camion Mercedes
  • Autobuz Mercedes

 

   Scoala de soferi persoane cu dizabilitati:
   Scoala de soferi Ciucur desfasoara, pentru prima data in judetul Alba, cursuri de pregatire practica si teoretica pentru persoanele cu handicap locomotor in vederea obtinerii permisiului de conducere Categoria B. Pregatirea practica se desfasoara pe o masina echipata cu comenzi speciale si cutie de viteza automata.Pentru mai multe detalii va rugam sa va adresati la telefon sau pe email disponibile in sectiunea contact.

Galerie foto