Scoala Auto 3PPP Amara Legislatie Auto Ialomita

Scoli Auto Scoala de soferi Amara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scoala Auto 3PPP Amara Legislatie Auto Ialomita - Scoli Auto Scoala de soferi Amara.

Categoria Scoala de soferi Scoli Auto

Scoala de soferi, scoala auto, scoala auto categoria B, scoala auto categoria C, scoala auto categoria A, scoala auto categoria D, sofer profesionist, obtinerea permisului de conducere, redobandirea permisului de conducere, fise preschimbare permis de conducere.


Descriere - Scoala Auto 3PPP Amara Legislatie Auto Ialomita

Categoriile: A, B, B+E, C, C+E, D, Tr

      Civilizatia moderna si "viteza" dezvoltarii actuale, începând cu cautarea unui loc de munca si pâna la calatorii sau excursii fac din carnetul de conducere o necesitate iar vremurile când acesta reprezenta un "lux" au apus de mult. Din acest motiv prin serviciile pe care le oferim va ajutam sa intrati în lumea moderna la volanul Scolii de Soferi 3PPP S.R.L.

       Ne puteti contacta oricand, la numerele de telefon 0769 399 615 / 0722 338 722 / 0749 188 365 pe tot parcursul saptamanii,  inclusiv in week-end.scoala_auto

      Începând de la sala de Legislatie Rutiera dotata cu cele mai moderne mijloace didactice, teste de legislatie rutiera pe calculator, casete video, chestionare, manuale, materiale didactice pentru orele de Cunoasterea Automobilului, planse si scheme, profesori de Legislatie Rutiera si Cunoasterea Automobilului, Scoala de Soferi 3PPP S.R.L. va pune la dispozitie cea mai buna baza materiala din acest domeniu de activitate.

      Prin experienta de peste un deceniu si cu ajutorul unor instructori deosebit de bine pregatiti profesional, cu o mare capacitate de întelegere si abordare a diferitelor tipuri de personalitati, Scoala de Soferi 3PPP S.R.L. concureaza cu usurinta în topul celor mai bune scoli de soferi.

     Prin sistemul de plata în rate, flexibilitatea programului de efectuare a orelor de conducere a automobilului, posibilitatea de a alege viitorul instructor precum si recomandarea din partea a sute de clienti, toate aceste atribute urca Scoala de Soferi 3PPP printre primele locuri din judetul Ialomita.

        Nu este numai o scoala de soferi, este si un partener de incredere deoarece va ofera serviciile unor angajati cu experienta, instructori profesionisti, garantia orelor corect efectuate, diversificarea traseelor parcurse in timpul orelor de instruire practica, consiliere la intocmirea formalitatilor de obtinere a diverselor acte si proceduri necesare.

    Candidatii trebuie sa depuna la serviciile publice comunitare competente urmatoarele documente:

  • cererea-tip, semnata de candidat;
  • fisa de scolarizare;
  • certificatul de cazier judiciar, in termenul de valabilitate;
  • copia actului de identitate;
  • chitantele de plata a taxelor aferente obtinerii permisului de conducere;
  • copia permisului de conducere, in cazul persoanelor care solicita obtinerea unor noi categorii si/sau subcategorii;
  • avizul psihologic.

scoala_auto_1_400_02

Servicii

Scoala Auto 3PPP pregateste conducatori auto pentru categoriile:

A, B, B+E, C, C+E, D, Tr.

 

Aveti posibilitatea de a opta intre urmatoarele tipuri de vehicule:

Toyota Auris (hybrid / automata)

Volkswagen Golf

Volkswagen Touareg

Dacia Logan

Autobuz MAN

Camion SCANIA

Camion VOLVO

Camion MAN

 

Galerie foto