Instructor Auto Perțea Marian Ploiesti Prahova Pregatire Practica Teoretica Permis Auto Categoria B

Scoli Auto Instructor auto Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Perțea Marian Ploiesti Prahova Pregatire Practica Teoretica Permis Auto Categoria B - Scoli Auto Instructor auto Ploiesti.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Perțea Marian Ploiesti Prahova Pregatire Practica Teoretica Permis Auto Categoria B

    Ofertă Specială

Categoria B :  1390 ron, ABSOLUT TOATE CHELTUIELILE INCLUSE!

Dosar complet : cazier, aviz medical, aviz psihologic, taxa examinare, contravaloare permis, 30 ore legislatie, 30 ore conducere !!!

PENTRU DETALII SUNAȚI LA 0723296829

          URMARESTE OFERTELE SPECIALE PE www.soferbun.ro     

Pentru cei care vor să facă şcoală de şoferi şi nu simple plimbări cu maşina de şcoală, pentru cei care vor să înţeleagă şofatul şi nu doar să înveţe să manevreze o maşină, pentru cei care vor să vadă traficul ca întreg şi nu doar străzi pline cu fel de fel de vehicule, pentru a elimina întâmplarea şi pentru a nu invoca ghinionul (sau norocul) la examen, va asteptam sa urmati cursurile practice necesare obtineri permisului auto.

    Ca instructor auto în Ploieşti ştiu că aceste lucruri nu se obţin uşor. Dar ştiu că printr-o implicare totală, atât din partea mea cât şi a elevului, nimic nu mai e aşa greu precum pare. Când faci ceva cu dăruire, cu pasiune, cu răbdare si chiar cu încăpăţânare, munca-ţi este răsplătită din plin şi reuşitele vin de la sine.

golf

  

Servicii

 Ofertă Specială

Categoria B :  1390 ron, ABSOLUT TOATE CHELTUIELILE INCLUSE!

Dosar complet : cazier, aviz medical, aviz psihologic, taxa examinare, contravaloare permis, 30 ore legislatie, 30 ore conducere !!!

PENTRU DETALII SUNAȚI LA 0723296829 

Pregătirea teoretică în vederea susţinerii examenului auto trebuie privită sub două aspecte: …

  • Unul ar fi scopul imediat şi anume promovarea probei teoretice.
  • Al doilea e ceva mai complex şi presupune nu doar o învăţare mecanică a unor răspunsuri la chestionare ci şi o cât mai bună înţelegere a normelor rutiere. Asta pentru a înlesni pregătirea practică şi mai apoi, viaţa de şofer.

Promovarea examenului teoretic presupune rezolvarea unui chestionar de 26 de întrebări cu minim 22 de răspunsuri corecte.

Pentru o buna pregatire teoretica intrati pe www.soferbun.ro/pregatire teoretica , Blog De Instructor !

Acesta nu este un curs de legislaţie rutieră, e mai degrabă un ghid util în rezolvarea celor mai frecvente probleme care apar în timpul pregătirii, atât teoretice cât şi practice. O să găsiţi în această secţiune reglementări rutiere pe înţelesul multora. Un alt fel de a prezenta legislaţia rutieră. Aerisit, metodic, la îndemană. Uşor de urmărit, uşor de reţinut, uşor de revenit. Pentru o temeinică pregătire. Pentru un examen uşor şi pentru o viaţă de şofer fără evenimente.

Pregătirea practică este fără îndoială partea cea mai frumoasă şi cea mai complexă a şcolii de şoferi. Presupune exerciţiu, înseamnă formarea corectă a deprinderilor şi a îndemânării, a atitudinii, a reflexelor, a responsabilităţii viitorilor şoferi.

Instruirea cursantului, de la contactul cu cu autovehiculul de şcoală până la obţinerea capacităţilor de a-l manevra, se face în câţiva paşi obligatorii şi bine definiţi. Programa, aşa stufoasă cum pare, suprapune cerinţe practice peste cerinţe teoretice. Şi atunci, cu cât elevul stăpâneşte mai bine teoria privind manevrele şi diverse situaţii din trafic cu atât instructorul va folosi mai puţin timp pentru a exemplifica şi mai mult pentru a exersa...

da         

Oferte speciale

             Școala De Șoferi All Inclusive 

Categoria B : 1390 lei, toate costurile incluse!

Dosar complet : cazier, aviz psihologic, aviz medical, taxa examinare, contravaloare permis, 30 ore de legislație, 30 ore de pregătire practică. 

PENTRU DETALII SUNAȚI LA :0723296829 sau intrați pe www.soferbun.ro/oferta speciala

Galerie foto