Instructor Auto Mustocea Adrian Petrosani Hunedoara Cursuri Auto Categoria B

Scoli Auto Instructor auto Petrosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Mustocea Adrian Petrosani Hunedoara Cursuri Auto Categoria B - Scoli Auto Instructor auto Petrosani.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Mustocea Adrian Petrosani Hunedoara Cursuri Auto Categoria B

 

MUSTOCEA ADRIAN

Instructor Auto Categoria B

0722.207.857  

   Mustocea Adrian - instructor auto cu o experienta de 20 ani in predarea de cursuri de legislatie, mecanica auto si conducere categoria B va stau la dispozitie pentru lecţii de conducere adaptate pentru a se potrivi cerinţelor dumneavoastră individuale. Va voi ghida si indruma prin etapele de învăţare astfel incat in ziua examinarii, puteţi fi sigur că veţi avea aptitudinile şi cunoştinţele necesare pentru a trece cu succes testul dumneavoastră de conducere.
   Se asigura pregatirea practica in conditii deosebite pe autoturisme noi, de ultima generatie, marca Ford Fiesta cu servodirectie, aer conditionat, reglaj scaun si pe inaltime.
   Clientii pot opta sa conduca pe oricare  dintre masinile puse la dispozitie:
- Ford Fiesta (alb) pe benzina
- Ford Fiesta (albastru) pe motorina
   Sugestia mea este sa le incercati pe amandoua pentru o experienta aparte fata de alte oferte, bineinteles - la acelasi pret!
   In plus, cursul de legislatie este inclus in pret, pentru ca orele de legislatie se tin tot de catre mine in cadrul Scolii Auto Nova.
   Se asigura, pentru cei interesati, si notiuni despre calculul si constructia autovehiculelor, mecanica si orice alte informatii din domeniul auto, subsemnatul fiind de profesie inginer auto.
   Se pot efectua la cerere trasee deosebite (Transalpina, Defileul Jiului, trasee mai lungi precum Petrosani-Deva-Hunedoara, inclusiv pentru posesori de permis care nu au condus de mult timp).
   Pentru candidatii cu probleme la legislatie ofer consultanta, inclusiv un manual de legislatie rutiera la care am colaborat impreuna cu o cunoscuta editura.
   De asemenea, ofer cursuri de perfecţionare pentru posesorii de permis de conducere, care nu au mai condus de mult timp, pentru recapatarea increderii. De exemplu: conducere in oraş, garare si parcare laterala cu spatele, intoarceri, porniri din panta sau mers cu spatele. Cursurile de perfecţionare sunt concepute special pentru a alunga teama utilizarii autovehicolului sau pentru a ajuta oamenii care nu au condus o perioadă lungă de timp.

     Va astept cu drag sa urmati cursurile auto pentru categoria!

Ma puteti contacta la tel. 0722.207.857

Galerie foto