Instructor Auto Popa Nicu Fetesti Legislatie Auto Ialomita

Scoli Auto Instructor auto Fetesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Auto Popa Nicu Fetesti Legislatie Auto Ialomita - Scoli Auto Instructor auto Fetesti.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Auto Popa Nicu Fetesti Legislatie Auto Ialomita

  drivinglessons014_400_04Instructorul auto Popa Nicu va sta la dispozitite pentru a va oferi cursuri de pregatire atat practica cat si teoretica pentru categoria de permis  B.

  Cursurile oferite sunt de cea mai buna calitate, bine structurate astfel incat elevul sa deprinda toate elemenete necesare unui conducator auto, chiar de la primele lectii.

  Instructorul Popa Nicu  ofera cursuri de conducere nu numai pentru elevii care au inceput scoala auto, dar si pentru soferii care au permis dar nu au mai condus de mult si vor sa isi recapete siguranta de sine la volan.

  Pentru a va inscrie la aceste cursuri aveti nevoie de:

  • varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile teoretice ale unei scoli de soferi

  img_gde_driving_school_400_02

 Aceste aspecte elementare constituie principalul motiv pentru care cei ce doresc sa-si obtina permisul auto . Relatia instructor – cursant si colaborarea de pe parcursul instruirii conduc la rezultatul ADMIS. Alegeti cu toata increderea instructorul Popa Nicu pentru o instruire de calitate , plina de profesionalism .

Servicii

 Va stau la dispozitie pentru a va oferi cursuri de pregatire atat practica cat si teoretica categoria Bpe autoturismul Opel Corsa.

Galerie foto