Instructor Autorizat Zamfir Marian

Scoli Auto Instructor auto Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instructor Autorizat Zamfir Marian - Scoli Auto Instructor auto Bucuresti-Sector 5.

Categoria Instructor auto Scoli Auto

Instructor auto, instructor categoria B, sofer profesionist, lectii conducere, ore suplimentare, redobandire permis de conducere, curs de pregatire auto, obtinerea permisului de conducere categoriile A, B, C, C+E, D.


Descriere - Instructor Autorizat Zamfir Marian

scoli auto   Ca si instructor auto va stau la dispozitie pentru a va oferi lecţii de conducere care sunt adaptate pentru a se potrivi cerinţelor dumneavoastră individuale. Va voi ghida si indruma prin etapele de învăţare astfel incat in ziua examinarii, puteţi fi sigur că veţi avea aptitudinile şi cunoştinţele necesare pentru a trece cu succes testul dumneavoastră de conducere.

Conditii pentru obtinerea permisului auto:

  • sa aiba varsta de cel putin 18 ani (poate incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a indeplini varsta de 18 ani)
  • sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B
  • sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile prevazute la art. 22, alin. 4 din decretul numarul 328/1966 republicat, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea
  • sa fi absolvit cursurile unei scoli de soferi
  • sa fie declarat admis la proba teoretica cu minim 22 de puncte si apoi admis la examenul cu politia pentru proba practica

   Apeland la serviciile noastre va punem la dispozitie atat pregatirea teoretica in vederea obtineri permisului de conducere cat si cursurile practice.

   In functie de cerintele dumneavoastra si de numarul de ore pe care vrei sa il petreceti la volan putem stabili un tarif, acesta fiind negociabil iar va dupa terminarea sedintelor de pregatire obligatori va putem pune la disporitie autoturismul pentru ore suplimentare sau pentru sustinerea examenului preactic.

Servicii

Cursuri auto pentru Categoria B

renaut megane